Lekker eten #4 – d’Oude Gast te Den Helder

oudegastkopRegelmatig brengen wij een bezoek aan Den Helder. Vaak gaan wij dan ook lekker luncen bij d’Oude Gast. Het is een restaurantje en lunchroom die vaak met de tijd meegaat. Eens in de paar jaar gooien ze het hele interieur om. Wij komen er graag voor de gezelligheid, de sfeer en service, de kwaliteit van het eten en ook de prijs. Hier lees je mijn review.

Kwaliteit
De kwaliteit van het eten is er prima. De broodjes hebben er leuke en toepasselijke namen. Gek ben ik op het broodje Noordzee: verse garnalen en gerookte zalm met cocktailsaus en sla op een huisgemaakt broodje. Het water loopt mij nu al in de mond. Helaas mag ik deze nu niet eten vanwege de gerookte zalm, maar staat wel op de lijst als een van de eerste dingen die ik ga doen, wanneer ik weer mobiel ben na de bevalling. Dat is het enige mindere, er is niet zo veel gezondere keuze dan een pannenkoek als je zwanger bent. Maar een straf is het zeker niet. De pannenkoeken zijn er erg lekker! Erg fijn is ook dat er geen 100 keuzes op de menu staan, zodat je ook een keuze kunt maken. Wij gaan er zeker nog een keer naar terug!

Prijs
De prijs van dit restaurant is er prima. Goed te doen, ook voor een gezin, hoewel de tent niet aanvoelt als een gezinsrestaurant. De sfeer is er intiem. Een pannenkoek zit rond de 5-6 euro en een broodje Noordzee net zo.

foto02Ruimte voor kinderwagen
Er is wat ruimte voor een kinderwagen, echter moeten er geen 5 van binnenkomen. Gelukkig zijn wij meestal de enige met een kinderwagen, waardoor het toch wel goed te manoeuvreren is.

foto03Klantvriendelijk
De dames in de bediening zijn er vriendelijk en behulpzaam. Als de kok in het restaurant zelf staat, heet hij de gasten ook een welkom. De service van de gerechten gaat er vrij snel.

Ruimte voor verschonen
Er is geen ruimte tot verschonen, of anders heb ik deze nog niet kunnen ontdekken. Een kinderstoel is er wel.

Overige sanitair
Het sanitair ziet er prima en verzorgd uit, hoewel iets wat raar ingedeeld. Het is geen vieze bedoening.

Mis je nog punten van beoordeling, mag je dat altijd onder het berichtje achterlaten.

Dit is een persoonlijke review en niet op verzoek van een bedrijf. Het de foto’s komen van de website www.deoudegast.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.