Lekker eten #3 – Pannenkoeken Paviljoen te Cruquius-Oost

20160420_182108[1]

 

Afgelopen week wilden Niels en ik naar huis rijden, onze meid halen. Echter stond er zo’n grote file onderweg naar huis, dat we dachten ‘We gaan wel eerst wat met z’n tweeën en daarna onze meid ophalen’. Geen verkeerde keuze zo achteraf gezien. We belandden bij het Pannenkoeken Paviljoen te Cruquius-Oost.

20160420_182115[1]Kwaliteit
De kwaliteit van de pannenkoeken was goed. Ze zijn niet volledig doorgebakken en daardoor lekker smeuïg in je mond. De smaak van de pannenkoeken was goed. Er worden grote pannenkoeken geserveerd, maar erna is er nog wel ruimte voor een toetje, zoals wij kozen voor een crème brûlée (alleen de vanillepitjes waren naar de bodem gezakt). We hadden samen een kaas-spek en een naturel besteld. De kaas was heerlijk krokant en goed aanwezig. Ook de spek was aanwezig, maar niet bijzonder van smaak. Je kunt er ook ‘gewone’ maaltijden eten, zoals een kipsaté. Deze gerechten waren ook geen straf om te eten, zo te zien aan andere gasten. Nadeel is wel dat een half om half pannenkoek niet mogelijk is. Zelf wilde ik een halve kaas en en halve naturel, maar dat deden ze niet. Erg prettig is dat je binnen een minuut je drinken al op tafel hebt staan. Ik zeg ‘Voor herhaling vatbaar’.

20160420_184711[1]Prijs
De prijs van de pannenkoeken zijn niet bijzonder hoog. Ze passen mooi in het rijtje van andere pannenkoekengelegenheden. Wel was opvallend dat een aarbeipannenkoek met slagroom in vergelijking tot een naturel pannenkoek wel veel verschilt qua prijs. Het verschil is groter dan een pondverpakking in de supermarkt.

Ruimte voor kinderwagen
Er is zeker ruimte voor een kinderwagen. Niet bij elke tafel, maar de mogelijk is er wel. Sterker nog, het paviljoen is georiënteerd om veel kinderen. Er is een kinderspeelhoek en buiten zijn er ook mogelijkheden.

Klantvriendelijk
De dames en heren zijn er erg vriendelijk, denken mee met de klanten en proberen iedereen zo snel mogelijk te voorzien van al het lekkers. Het enige wat ik miste is dat wanneer de pannenkoek geserveerd wordt, er niet meer gevraagd wordt voor een nieuw drankje.

Ruimte voor verschonen
Er is ruimte tot het verschonen van je baby. Deze is apart gesitueerd in de invalidewc. Hierdoor kan zowel mama als papa de taak volbrengen!

IMG-20160420-WA0001[1]Overige sanitair en hygiëne
Het sanitair zag er redelijk tot goed uit. Na een drukke avond ziet het er niet zo heel fris meer uit, door onder andere alle kindje. Jammer is wel dat er normale draaikranen zijn en geen automatische kranen. Zeker met kinderen is dit handig, zodat de kraan niet open blijft staan. Ook zou dit hygiënischer zijn. Daarnaast hebben ze nog een ouderwetse blower die niet veel droogt op je hand, tenzij je 5 minuten de tijd hebt.

Mis je nog punten van beoordeling, mag je dat altijd onder het berichtje achterlaten.

Dit is een persoonlijke review en niet op verzoek van een bedrijf. De foto’s zijn zelf gemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *