Update maart

kleine update van mij

Lieve mensen, het is al weer even geleden dat ik een update plaatste. En niet zonder reden.

Om gelijk maar met de deur in huis te vallen. Niels en ik gaan uit elkaar. De inhoud laat ik achterwege, dat is iets tussen hem en mij. Ik wil ook niet iemand of iets in een kwaad daglicht zetten. Omdat dit nogal een heftig gebeuren is, had ik een beetje een ‘ik-laat-alle-gordijnen-dicht-en-ga-lekker-bingewatchen-houding’. Ik had veel en heb nog best wat moeite met dit naar buiten brengen. Dus heb ik mijn laptop voor de blog maar even dichtgelaten. Daarbij moet er heel veel geregeld worden en ondertussen gaan andere dingen ook gewoon door.

Daarnaast werd mijn oma ziek. Een gevolg van de pacemaker-operatie was een herseninfarct. En dat gebeurde in de zelfde periode als hetgeen hierboven geschreven is. Even een heftige periode dus.

Zo langzaamaan komt er wat rust terug. En dat is heel erg fijn! Ik ga dan ook deze week het schrijven van artikelen weer een beetje oppakken. Ik heb ideeën genoeg. Mooie taart ideeën (ben bijna jarig…), mama-artikels en diy dingen. Daarnaast wil ik ook de kaartenwebsite meer gaan vullen. Er ligt genoeg materiaal om te plaatsen. Artikels zijn veelal al geschreven. De meeste tijd gaat zitten in het editten van de video’s.

De kindjes gaan goed. Elsha groeit goed, eet al iets beter en ontwikkelt zich als een malle. Fynn gaat steeds meer praten. Zijn vocabulaire wordt steeds groter. De uitspraak is vaak nog artistiek, maar je hoort de klanten goed en er volgens steeds meer medeklinkers mee met de uitspraak van de woorden. De tijd dat we echt kunnen communiceren met Fynn komt eraan! Jeej, want nu kan hij eindelijk ‘nee’ zeggen (of eigenlijk schreeuwen), wanneer hij iets niet wil. Voorheen was dat zijn handschudden en heel gefrustreerd drammen. Whoohoo!

Tot snel!

Liefs van Ivette

Gerelateerde berichten

2 thoughts on “kleine update van mij

  1. Jeetje meis, wat heftig! Sterkte met alles en je blog komt wel weer. Ik wacht gewoon geduldig en zie vanzelf weer wat verschijnen. De kindjes en jij zijn nu belangrijker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.