Kledingkast tour – YOUTUBE

Kledingkast tour ikea stuva ivette's lifeVandaag neem ik jullie mee door de klerenkasten van Elsha en Fynn. Het leek mij leuk om hier eens doorheen te lopen en tips aan jullie te geven. Maar schroom niet, tips voor ons zijn altijd welkom! Voor de videoliefhebbers, er staat ook een filmpje online!

Voor allebei hebben we een kledingkast van Ikea, van de lijn STUVA. Een iets wat smalle kast, maar veel mogelijkheden tot genoeg opbergruimte. De frontjes zijn in kleur aan te passen. En er zitten geen uitstekende handvaten aan, maar gleuven in de frontjes. Vinden wij wel zo veilig.

Voor de liefhebbers van filmpjes, scroll naar beneden voor het youtube filmpje!

kledingkast tour stuva ikeaWe beginnen bij de kledingkast van Elsha. Deze heeft roze deurtjes en witte lades. De bovenkant heeft 1 plank, boven de kledingroede. Verder geen plankjes erbij. Hier liggen al haar shirtjes. Aan de kledingroede hebben wij haar jurkjes en vestjes gehangen. Wij gebruiken kledinghangers van HEMA en Prenatal. Dit straalt voor ons wat rust uit. Hiervoor hadden wij allerlei verschillende hangers, gratis bij de kleding. Dat is natuurlijk een goedkope en makkelijke oplossing! Lieve mensen om ons heen hebben hierbij ook helpen sparen en dat was erg fijn.

Wij hebben 2 kleine en 1 grote lade gekozen. Hoe weet je voordat je bevalt welke variant jij het kledingkast tour stuva ikeaprettigst vind? Wij hebben het een beetje op gevoel gedaan. Ik heb wel wat getekend, wat ik waar wilde hebben, maar in realiteit wordt dit toch altijd net iets anders. In de bovenste lade hebben wij bij Elsha de broeken, sokjes en maillots liggen. Om het netjes te houden, gebruiken we mooie opvouwbare bakken van de Ikea. In de tweede la liggen alle rompers en pyjama’s. In de derde la liggen de navulcassetes van onze luieremmer, de Tomme Tippee Sangenic, een deken voor in de auto en de gordijnen uit haar oude kamertje, die mijn moeder zelf gemaakt heeft.

kledingkast tour stuva ikeaDe kledingkast van Fynn heeft witte deuren en lades. In de bovenkant van de kast hebben wij, net als bij Elsha een plank boven de kledingroede gedaan. Hierop staan wat mandjes, met aankleedkussenhoezen, speentjes en andere verzorging, mutsjes en slabbetjes. Aan de kledingroede hangen de truien en blousejes. Ook hier de kledinghangers van HEMA en Prenatal. Bij Fynn hebben we een extra plank in de kast gemaakt voor meer ruimte. Hij gaat, voor zo ver wij weten, geen jurken dragen, dus heb je al die ruimte aan de onderkant niet nodig voor hangkleding. Zo konden wij wat extra mandjes kwijt voor schoenen, kinderwagenspul en zwemkleding.

kledingkast tour stuva ikeaDe lades hebben we net als bij Elsha ook 2 kleine en een grote la de kast gedaan. In de eerste la zitten ook weer broekjes en sokjes. De tweede lade zit vol met rompertjes en pyjama’s. De onderste lade heeft alle dekens, slaapzaken en de maxi cosi verkleiner.

Je ziet dat er nog niet zo veel kleding hangt. Fynn zit nu al in maat 74. Dat vinden wij best snel gaan. Ik heb dus niet te veel gekocht, want als hij over een maand alweer naar de volgende maat gaat, dan is het zonde van alle kleding. Ik hoop dat hij nu wel even wat langer op deze maat blijft zitten en zal ik af en toe wat kleding bijkopen.

Het filmpje vind je hier, het opent in een apart tabblad.

Bedankt voor het lezen en kijken!

Heb je nog verzoekjes voor een filmpje, ik hoor ze graag. Deel ze via een van de social media kanalen of onder dit artikel.

Liefs van Ivette

instagram pinterest youtube bloglovin facebook google

 

 

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.