Kerst

Even een klein berichtje tussendoor over onze dochter.

Ik ben zo trots op onze Elsha (mocht ik haar naam nog niet gemeld hebben, bij deze 😉 ). Zij heeft zich zo goed gehouden de afgelopen drie dagen. Eigenlijk heeft ze niet gehuild, ze heeft amper geslapen en rond een uur of acht, wanneer we haar in de kinderwagen legden, viel ze binnen 5-10 minuten in slaap, zonder gehuil.

Kerstontbijt, op Eerste Kerstdag was ook erg gezellig. We hebben lekker rustig kunnen ontbijten en lachen om de kleine meid. Ze bedacht: ‘Als ik mijn broodkorst in mijn mond doe en rustig sabbel, heb ik mijn handen vrij om te spelen’. De foto zegt genoeg, slim toch?

Dit is ons prinsesje. Nu 6 maanden en een paar dagen oud. Een geweldig grietje, die eigenlijk wel de hele dag vrolijk is. En soms, net als ieder ander, een dag heeft dat ze minder lekker in haar velletje zit.

Maandag kwamen dus wel alle prikkels eruit. Zo tegen etenstijd had ze het ineens te pakken, en bleef maar jammeren tot ze in bed sliep. Gelukkig viel ze wel snel in slaap, na haar eten, waar ikelf nog geen tijd voor had gekregen.

Tot donderdag, dan weer het wekelijkse bericht!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.