Kerst 2018 interieur

Kerst in huis

Misschien een beetje overdue, maar ik wilde toch graag laten zien hoe mijn huisje er Kerst 2018 uitziet.

Voor deze kerst heb ik besloten er niet te veel van te maken. Dat klinkt niet heel positief, maar dat is het wel hoor. Ik heb besloten niet te veel versiering op te hangen en niet te veel prul rond te laten slingeren. Je moet het ook allemaal weer opruimen. En het afgelopen jaar is nogal hectisch geweest. Handig om dat toch je huis niet te druk te maken lijkt mij. Daarnaast hebben de kindjes een fase van ‘kijken doe je met je handen, niet met je ogen’.

Wel houd ik enorm van warmte. Dus ik heb veel kaarsjes aan, en ook een aantal lange kaarsen. De geur van zoete appel en kaneel heerlijk in huis, samen met wat kandelaars verlicht, heerlijk als ik ‘s avonds even een rustig momentje voor mezelf heb en besluit een boek te lezen of achter de tv te zitten met een kopje warme chocomel met slagroom (en wat chilipoeder). Verder heb ik op de vensterbank een gouden kerstster. Deze heb ik in 2017 bij de HEMA gekocht.

De kerstboom heb ik ook weer lekker klein gehouden. Ik heb er vrijwel alleen maar luxe ballen in. Een paar kerstballen zijn uit zo’n algemene box, die goedkoop zijn. Maar het meeste is een luxe rood, met goud en hier en daar wat groen. Ik ben gek op groen, maar in een kerstboom vallen die toch niet zo op.

Op de achtertafel heb ik een vaas met eucalypthus en rode besjes. Heerlijk kerstig en heerlijk ruikend. En het blijft weken staan. De onderkant van de stengels heb ik er wel afgeknipt. Vers water en af en toe een beetje water aanvullen. Zo blijft het weken goed. Daarnaast staat een metalen plateau. Deze heb ik mogen uitzoeken bij Sweet Living Shop. Ik heb hem nu met kaarsjes gevuld, maar in het recept van pavlova zie je hem ook terug als taartplateau.

Aan de plafondlamp bij de tv en aan de plafondlamp in de gang heb ik mistletoe gehangen. Dit heb ik op de markt gevonden en ik kon het niet laten hangen. Gewoon omdat het kan. 

Zo ziet bij ons dit jaar de kerst eruit.

Hebben jullie een fijne kerst gehad?

Liefs van Ivette

Kerst 2018 interieur
Kerst 2018 interieur
Kerst 2018 interieur
Kerst 2018 interieur
Kerst 2018 interieur
Kerst 2018 interieur

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.