kerst 2017 inspiratie ivette's life

Kerst 2017: de eerste aankopen

Dit jaar gaan wij met Kerst eens voor andere kleuren. Normaliter ga ik voor wit, zilver, en mint. Ieder jaar per een paar nieuwe ballen. Dit jaar worden de kleuren volledig anders. Kijk snel verder voor inspiratie.

Dit jaar vroeg ik aan Niels wat hij voor kleuren wilde in de boom. Het wordt sowieso geen mint. Dat hebben we voorlopig weer gehad. Maar ik wilde iets anders, alleen had ik niet echt een idee wat. Dus Niels, wat wil jij. En toen kwam hij met ouderwets rood… Eh, ja.. okay. Prima, gaan we doen.

Dus zo gezegd, zo gedaan. We hebben nog een paar oude kerstballen van Niels liggen, van zijn tijd dat hij mij nog niet kende. Die kunnen we dan gebruiken. Daarnaast moeten er dan nieuwe ballen bij. Een grote boom zal het dit jaar niet worden. Net als voorgaande jaren, trouwens. Ze nemen zoveel ruimte in en dat vind ik ook weer zonde. Maar een boom zal er komen.

Nog een reden voor een kleine boom? Deze kan op een verhoging staan, zodat de kindjes er niet zo makkelijk bijkomen. Nou verwacht ik dat Elsha zich wel redelijk zal houden, maar Fynn is een echte boef. Toch nog even dat vingertje, wanneer iets niet mag. Ik verwacht dat hij wel gaat lopen klieren. Je zult net ziet dat wanneer je even op de wc zit, hij net die ene mooie bal laat vallen. En dan mag hij niet meer rondlopen, omdat er dan glas zou liggen. Hoe snel ben je dan van de wc af?

Rood, dus. Maar dan wel op mijn manier. Hier en daar wat groen en goed aangevuld met goud. Groen en goud hebben we al in het interieur zitten, dat is makkelijk. De eerste kerstshop trip zit er alweer op. We zijn naar De Boet geweest in Hoogwoud, nu nog voordat alle kerstgekte helemaal los gaat.

En daar hebben ze weer heel mooie collecties uitgestald. Dus ik heb me echt moeten inhouden, haha. Hieronder grote foto’s van al wat we nu hebben gekocht bij de Boet.

 

kerst 2017 inspiratie ivette's life

kerst 2017 inspiratie ivette's life

kerst 2017 inspiratie ivette's life

kerst 2017 inspiratie ivette's life

kerst 2017 inspiratie ivette's life

 

Tijdens het dineren wil ik de tafel mooi aankleden. Hiervoor heb ik deze kaarsen alvast gehaald. Ook bij De Boet. Die gouden kaarsen vind ik heel mooi en kunnen natuurlijk niet ontbreken in zo’n thema. En dan een rode kaars die gelijk ook een houder is. Leuk idee! Ik zie het al helemaal voor me, goud organza op tafel (zie verder naar beneden) met groene takjes, deze kaarsen in wat wijnfleskandelaars, en dan nog wat takjes met rode besjes verspreid. Supergezellig, warm en heerlijk kerst.

 

kerst 2017 inspiratie ivette's life

 

Naast de Boet heb ik bij HEMA en bij Kruidvat ook al het een en ander meegenomen. De sterretjes wil ik op een taart gaan zetten met Kerst, als theetaart of desserttaart, dat weet ik nog niet. Maar bij zulke kaarjes horen natuurlijk ook gouden bordjes in de vorm van een ster.

 

kerst 2017 inspiratie ivette's life

kerst 2017 inspiratie ivette's life

 

Sinterklaas is het land nog niet uit, maar ik krijg al helemaal zin in de kerst. Jullie ook? Welke kleur doen jullie dit jaar in de boom? Of kies je juist voor een bont gekleurde boom?

Liefs van Ivette

Dit bericht is niet gesponsord.

 
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.