Kaartprojecten uit het verleden

VV6Voor dat ik zwanger werd van Elsha maakte ik graag kaarten. Dit werd minder toen zij op komst was. Nu begint het toch te kriebelen, ook met nummer twee op komst, haha. Van die projecten in het verleden heb ik wel vaak foto’s gemaakt. Zo leek het mij wel leuk een kort berichtje te wijden aan deze kaarten. Lees je mee?

In dit bericht zal ik dus een aantal kaarten laten zien die ik in het verleden heb gemaakt. Kaartjes waar ik best trots op was, en ben. Zie je iets waarvan je denkt, hoe is dat gemaakt, of komt er een andere vraag op? Stel ze gerust via een van de kanalen (onder dit bericht, op facebook, google+ of instagram, via pinterest kun je kaarten bewaren voor je eigen archief, meer info over pinterest vind je hier). Een aantal producten die ik gebruikt heb ik de kaarten kan mogelijk niet gekocht worden.

De kaart bovenaan dit artikel is een van mijn favorieten geweest. Ik heb een taupekleurige achtergrond gebruikt, waarop wat wit sierwerk is gedrukt. Hierover heb ik wat oude bladmuziek geplakt, daarna nog een met roze bewerkt patroontje en een foto uit van een knipvel (op een roze stukje papier) geplakt. Langs de zijkant een kanten plaklinktje. Verder nog een splitpen met parel, wat bloemetjes en een tekstje.

VV8

Bij deze kaart heb ik een achtergrond gebruikt uit een paperblok. De ouderwetse foto is een plaatje van een knipvel. Eromheen zit een die-cut van hydrangea. De tag heb ik wat bruin gemaakt met distress inkt en vastgezet met een splitpen. De kaart heb ik afgemaakt met wat bloemetjes en plakparels.

Post VP4a

Deze kaart is gemaakt op een kaartbasis van groen papier. Daarna heb ik een achtergrond vel gebruikt in een kleiner formaat. Hierop heb ik glimmend groen papier geplakt, waarop weer een stukje achtergrondvel. Hierop heb ik een stempel op een ander grond papier gestempeld, uitgeknipt en erop geplakt. Nog wat versiering in de vorm van bloemetjes, een postzegelstempel en een ‘Let’s celebrate!’ tekstje en de kaart is af.

Bloemen Bl1

Een bosje bloemen op de post. Voor deze kaart heb ik als basis een witte kaart gebruikt. Daarop heb ik uit een paperblok een leuk velletje gehaald met rode achtergrond en witte bloemetjes. Van kurk heb ik vaasjes gemaakt. Hier bovenop heb ik bloemetjes geplakt met hier en daar een plakpareltje. Lekker simpel en doeltreffend!

Paspop Ee2

Deze kaart vind ik een heel chique kaart. Omdat het al even geleden is heb ik heel lang moeten denken over hoe ik dit ook al weer gemaakt had. De basiskaart is gebroken wit/crèmekleurig. De kaart had ik eerst afgeplakt langs de zijkanten. Daarda had ik maskingtape ingekleurd met wat inkt en die dan op de kaart geplakt. Daarna er voorzichtig weer afhalen en je houdt een leuk kleurenspel over op je kaart. Hierover heb ik nog een mooie chique stempel gedrukt en afgemaakt met wat plakparels.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.