Ivette’s life 2.0!

Vandaag heb ik de nieuwe versie van Ivette’s life online gezet. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden!

Ivette’s life heb ik vandaag in een nieuw jasje gestoken. Dit idee had ik al een aantal maanden in mijn hoofd en 2 maanden geleden begon het echt vorm te krijgen. De mintkleur wil ik graag behouden. Hiervoor heb ik een mooie achtergrond gevonden, die het overzicht een ombre-effect geeft.

Wat zijn de grootste veranderingen?

  • De gehele vormgeving is anders. Het is nu meer van deze tijd, echt 2.0. Het geheel is lichter, soepeler.
  • De hoofdafbeeldingen zullen groter zijn en je kunt er nu ook op klikken, dat was in de oude versie niet mogelijk. Je kon er alleen op de titel van de tekst drukken.
  • Op welke pagina je ook zit, de sidebar met foto, meest recente berichten etc. blijft altijd te zien. Zo kun je makkelijker door naar andere delen van de website.
  • Ook een nieuw logo, die jullie de afgelopen weken al voorbij zagen komen in artikels. Hierover zal ik later meer plaatsen.

Welke updates komen er nog aan?

Ten eerste wil ik een nieuwe foto van mij. Deze foto met dreumes Elsha en baby Fynn is niet meer up-to-date.

Het zal voorkomen dat in artikels de titelafbeelding twee keer te zien is. Op het moment doe ik daar niets actiefs aan. Wanneer ik langs een artikel kom, dan pas ik dat aan. Maar ik ga geen dag geven aan het wijzigen van de afbeeldingen. Die tijd heb ik simpelweg niet.

Laat je me weten wat je er van vind?

Liefs van Ivette

 
 

Gerelateerde berichten

2 thoughts on “Ivette’s life 2.0!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.