Ivette's life interieur update H&M action planten bloemen waxinelicht geometrisch industrieel

Interieur update + WINACTIE

Zo langzaam aan wil ik mint uit ons interieur halen. Die kleur heb ik al een tijdje in huis en ik vind t mooi geweest. Niet dat ik die kleur niet meer mooi vind. Ik draag de kleur nog graag, maar dat wisselt praktisch elke dag. Je interieur niet. Dus tijd voor een update!

Een nieuwe kleur die ik nu gebruik is donkergroen. Dit doe ik dan in combinatie met wit, hout en goud/koper. Donkergroen vind ik een mooie kleur. Het heeft iets chiques en warms. Mooi voor de winter. Ik zie de kleur ook al in kleding voorbij komen. Dan is het echt een moment dat ik even moet kijken (en misschien wel kopen, haha).

Op het dressoir heb ik de vissen weggehaald. Die staan nu naast de boekenkast op een tafeltje. Het dressoir is een plek nu voor het laten zien van mooie dingen. Ik ben heel trots op de plant. Hoewel ik niet het geduld had in het begin om alle nieuwe bladeren zelf open te laten gaan, kan ik dat nu zeker wel. En dat biedt hoop. Meer informatie over de planten in ons interieur vind je hier. Boven zie je van een maand geleden. Wil je weten hoe het er eerder nog uitzag, bekijk dan even dit youtube filmpje.

Ivette's life interieur update H&M action planten bloemen waxinelicht geometrisch industrieel

Ivette's life interieur update H&M action planten bloemen waxinelicht geometrisch industrieel

Verder staan er 2 stolpen, een klein en een grote. De kleine komt bij Ranzijn vandaan. Erin staat een kleine cactus die er precies in past. Onder de grote stolp (blokker) staat een plantje die met een beetje water en wat licht enorm snel groeit. Er staan nu drie luchtplantjes. Een in een vaas en twee in kristallen wijnglazen. Deze ga ik voorlopig niet gebruiken, maar ik wil ze wel mooi zien. Dit is de oplossing. Ik heb ze gekregen en ik ben er heel erg blij mee.  De karaf hoort er natuurlijk bij. De eucalyptus staat in een wijfles, de DIY vind je hier. Het gipskruid staat in een schoongemaakte fles van Disaronno. Wil je meer tips over goedkope vazen, klik dan hier. Dan staat er nog een geometrisch waxinelichthoudertje, deze komt bij de H&M vandaan. Het pootafdrukje is van een kat die we vorige week hebben laten inslapen.

Op de achtertafel heb ik nu een cactus staat, die eerst in Fynn zijn kamer stond. De cactus kreeg te weinig aandacht (ja echt, het kan) en is een pilaar verloren. Toen heb ik hem naar beneden gehaald. Nu staat hij te schitteren in het licht van zeven waxinelichtjes. Op de foto kun je zien waar ze vandaan komen. Verder staat er alleen nog tissues op de tafel. De afvalbak heb ik weggehaald. Het stond te rommelig. Ik ben wel blij dat de achtertafel geen werktafel meer is. Nu hoef ik niet elke keer meer spullen aan de kant te schuiven als we gaan eten.

Ivette's life interieur update H&M action planten bloemen waxinelicht geometrisch industrieel

Ivette's life interieur update H&M action planten bloemen waxinelicht geometrisch industrieel

Ivette's life interieur update H&M action planten bloemen waxinelicht geometrisch industrieel

Ivette's life interieur update H&M action planten bloemen waxinelicht geometrisch industrieel

In onderstaande foto zie je waar alle waxinelichtjes vandaan komen. Het kaarslichtje op het dressoir komt bij H&M vandaan.

Boven de eettafel hangt 1 nieuwe lamp. Die mooie geometrische van de IKEA heb ik weggehaald. Ik kon geen LED-lamp vinden die diffuus licht gaf naar alleen de eettafel. Dat hadden we tijdelijk opgelost met een zilverfolie om de lichtbol heen. Maar dat vind ik er gewoon niet mooi uit zien. Dus nu voor €20 bij bol.com deze lamp gehaald.

Ivette's life interieur update H&M action planten bloemen waxinelicht geometrisch industrieel

Ivette's life interieur update H&M action planten bloemen waxinelicht geometrisch industrieel

 

Mijn hobbytafel is nu een werkplek geworden. Heerlijk weer muziek luisteren via een goede boxset. Gewoon mijn laptop kunnen laten staan, terwijl we gaan eten. Geen zooi meer zichtbaar, en alle hobbyspullen door elkaar. Deze zijn nu allemaal opgeruimd in dozen en een mandje. Rustiger, overzichtelijker en prettiger. Boven is voor, onder is na.

Ivette's life interieur update

Ivette's life interieur update

Rechts zie je een grote planner liggen. Deze is iets groter uitgevallen dan ik had gedacht, maar ik ben er erg blij mee. Binnenkort zie je op www.kettlecards.nl daar een artikel over.

Op de boekenkast staat nu de stolp die ik al in Den Oever had. De cactusjes staat er ook nog steeds onder. En ze groeien als kool. Geef ze 1x in de twee weken water en lucht ze dan gelijk een middag en je zult zien dat ze gaan groeien. In het midden staat onze statige dame. Die heb ik een aantal jaar geleden voor Kerst gekregen. Rechts daarvan staat een pannenkoekenplant. Eveneens om de paar dagen water en hij groeit als kool. Daarachter heb ik een letterlamp staan. Deze komt bij de JYSK vandaan.

Ivette's life interieur update H&M action planten bloemen waxinelicht geometrisch industrieel

Ivette's life interieur update H&M action planten bloemen waxinelicht geometrisch industrieel

Op de vensterbank staat nu in plaats van 2 vazen in mintkleur, 2 vazen van gerecycled glas en een lichtroze vaasje. Alledrie in de sale van H&M ongeveer 1,5 maand geleden. Superblij ben ik ermee. Ze staan mooi, modern en hip, ruimtelijk (je kunt erdoorheen kijken) en ook aardig goed schoon te maken. Dat waren die mintkleurige vaasjes niet.

Ivette's life interieur update H&M action planten bloemen waxinelicht geometrisch industrieel

Ivette's life interieur update H&M action planten bloemen waxinelicht geometrisch industrieel

Ivette's life interieur update H&M action planten bloemen waxinelicht geometrisch industrieel

Het enige mintkleur in huis is de pot links van de vaasjes. Hier komt nog een andere pot voor te zijner tijd.

De kussens op de bank hebben ook een andere hoes gekreben. 2 donkergroene hoezen op de plofstoel en een lichtgroene (niet in de video) op de bank, naast een witte. Zo is het weer een geheel.

Bij elkaar ben ik niet meer dan €60 kwijt, verspreidt over meerdere maanden. Het was dus niet heel duur om het interieur een update te geven, door alleen je gekleurde accessoires aan te passen. Natuurlijk kan het nog goedkoper. Maar ik vind het prima zo, ik ben er heel blij mee.

YOUTUBE

Wil je het live zien? Ik heb een korte video gemaakt voor op youtube.

WINACTIE

Ik mag voor de Beurs Eigen Huis 3 x 2 kaartjes weggeven. Anders gezegd: 3 mensen kunnen 2 kaartjes winnen om erheen te gaan. Hoe leuk is dat?! Denk je aan je huis te verbouwen, een huis te bouwen, interieur een update te geven, energie-neutraal te gaan wonen of je tuin een make-over te geven? Dan is deze beurs zeker wat voor je!

Wat moet je ervoor doen?

Via de website, facebook en instagram geef ik de kaartjes weg. Je kunt 2 kaarten winnen via de website, 2 kaarten via FB, en 2 kaarten via IG. Schrijf je je voor alledrie in, dan maak je dus 3x kans. De einddatum voor de actie is 30 september 2017 om 23:59 uur. De winnaars worden zondagochtend bekend gemaakt.

Via de website:

  • laat in een reactie achter dat je wil winnen.

Via Facebook:

  • volg Ivette’s life op Facebook
  • vind het bericht leuk
  • tag in een reactie iemand die ook kans zou willen maken op een setje kaartjes

Via Instagram:

Een paar spelregels:

  • win je via een van de kanalen, dan kun je via de andere 2 niet nog een keer winnen, je mag wel bij alle drie meedoen.
  • over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd,
  • Facebook of Instagram zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de acties.

Succes!

Liefs van Ivette

  

Gerelateerde berichten

2 thoughts on “Interieur update + WINACTIE

  1. Jaaa ik zou je heeeel graag willen winnen. Dan ga ik met mm zusje, die in november voor 1,5 jaar naar Australië en Nieuw-Zeeland vertrekt.. voordat ze down under gaat kunnen we eerst nog even een fantastische zussen dag doen en genieten van onze gezamenlijke hobby, Interieur!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.