Ivette's life IKEA shoplog

IKEA shoplog

Vorige week zijn wij bij de IKEA geweest. Daar hadden we een paar dingetjes nodig. En ik laat je zien wat we uiteindelijk hebben meegenomen.

Naar de IKEA gaan is nu een stuk makkelijker, aangezien we op zo’n 20 minuten rijden afstand wonen, in plaats van een uur. Toch bewaar ik altijd wat aankopen, totdat ik wat meer nodig heb, omdat je al gauw daar wat gaat eten, en meer meeneemt als je er eenmaal bent.

Ivette's life IKEA shoplog Ik ging voornamelijk heen voor deze kruk. Deze kruk wilde ik graag in de keuken hebben staan voor o.a. het handen wassen, of gaan helpen met koken. Bij het handen wassen hoef ik ze niet meer te tillen, maar kunnen de kindjes nu zelf gaan staan. Daarnaast vinden ze het bar interessant wanneer ik eten sta klaar te maken. Nu kan Elsha gaan helpen met de kleine dingetjes. Daar kijk ik echt naar uit. Komende week komt er ook een DIY op de website te staan. Dit hout is namelijk onbewerkt en wanneer je er water op gooit, krijg je vlekken. Dat vind ik toch minder charmant, dus stay tuned!

Ivette's life IKEA shoplogOok voor in de keuken heb ik vier witte schaaltjes gehaald. Zo af en toe sneuvelt er een schaaltje die ik nog bij de V&D had gekocht. Deze lijn is niet meer te koop, dus dan maar gewoon wit. Deze schaaltjes hebben hun eerste gezamelijke val al overleeft. Fynn vond ze wel interessant, dus die pakte ze en liet ze vallen. Alle vier waren ze nog heel en onbeschadigd. Mooi, dat is goed om te weten. Dit stond een soort van op mijn lijstje. Niet helemaal gepland, maar wel zeer welkom.

Ivette's life IKEA shoplogOmdat de Elsha en Fynn graag aan het tafeltje zitten bij het raam, hebben we nog een stoeltje meegenomen. Zo kunnen ze samen een boekje gaan zitten lezen, knutselen, of wat dan ook dat ze doen aan die tafel. Waarom groen? Er was geen wit. Roze en blauw pas niet echt bij ons, dus dan maar groen. Een stoeltje voor bij de tafel stond wel op mijn lijstje.

Ivette's life IKEA shoplogWat niet op mijn lijstje stond, was deze kandelaar. De gouden kleur spreekt voor zich, maar de vorm vond ik vooral leuk. Geen doorsnee rechte kandelaar die te modern aan doet, dat vind ik minder charmant. Juist die draai in de voet vind ik leuk. En hij staat leuk in het hoekje op het dressoir.

Ivette's life IKEA shoplogHet laatste wat ik echt nodig had waren nieuwe navul rollen voor de stofrollers. En voor de zekerheid maar twee gewone rollers meegenomen. Deze rollers liggen bij ons door het hele huis. Handig als je net wat ziet, een concert hebt en moet zoeken naar die ene roller. Nee hoor, gewoon handig door het hele huis op strategische plekken. Deze rollen zijn goedkoop, werken goed en gaan lang mee.

Ivette's life IKEA shoplogDe cactus op de tafel is helaas toch gesneuveld. De tweede pilaar was stuk en half omgevallen. Dus tijd voor een nieuwe. Nu heb ik iets meegenomen wat volgens mij niet helemaal een cactus is. Maar wel een vleesetende plant. Dan hebben die muggen toch nog een functie, deze plant in leven houden, haha. Wie heeft er nog meer nog steeds last van muggen?
Als klein meisje hadden wij deze plant ook thuis staan. Daar kon je altijd leuk mee spelen. Dat vindt de plant natuurlijk niet leuk, dus ik moest het een keer doen, het bekje dicht laten gaan. Maar daarna was het goed.

Ivette's life IKEA shoplogMijn voorraad geurkaarsjes is bijna op, dus toch maar een nieuwe voorraad kerstgeurtjes meegenomen. Perzik en sinaasappel. De kaneel vind ik wat te sterk ruiken van IKEA, dus deze geuren meegenomen. Ook heerlijk zo in de herfst. Ook nog enkele LED lampjes meegenomen voor de voorraad. Als er ergens nog een lamp stuk gaat in dit huis van mijn oma, heb ik nu weer genoeg om ze te vervangen.

Ivette's life IKEA shoplog Je gaat natuurlijk niet weg zonder wat snaai mee te nemen. Dus de daïmchocolaatjes voor papa en mama en de KEX letterkoekjes voor Fynn en Elsha. Ook had ik nog gravad lax meegenomen, maar die was al op voordat ik de foto’s ging maken, haha. Alleen dit schaaltje, waar de chocolaatjes inzitten is niet van IKEA, daar heb ik ze alleen in gedaan voor op tafel. Waar ik die vandaan heb weet ik niet meer. Het kan zijn dat het in een eerdere shoplog langs is gekomen, omdat hij eerst voor Fynn zijn kamer bedoelt was, met de cactus die niet meer leeft.

Dat was de shoplog alweer, het was ook wel genoeg. Het prinsessen taartje, voordat we gingen shoppen was ook erg lekker, en daarnaast had ik nog een pulled salmon broodje. Dikke aanrader! Maar ga echt niet, no way in de herfstvakantie. Tenzij je het gratis eten wel kunt gebruiken. Het was er beredruk en een zitplaatje om je lunch te eten was nog best een uitdaging.

Liefs van Ivette

 
 

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.