Opgemaakt: babyspul Ivette's life hoeveel billendoekjes

Hoeveel billendoekjes gebruiken wij?

Opgemaakt: babyspul Ivette's life hoeveel billendoekjesWat hebben wij opgemaakt aan babyverzorgingsproducten? Deze vraag is ontstaan nadat ik eigenlijk wel benieuwd was hoeveel pakjes billendoekjes wij in een maand gebruiken. Dat zie je in dit artikel.

In de maand juni heb ik bijgehouden hoeveel pakjes billendoekjes wij gebruikt hebben. Dat waren 9 pakjes doekjes. Aan de ene kant vind ik het wel meevallen met 2 kindjes in de luiers, maar aan de andere kant is het toch best veel. Een rekensommetje maakt dat we bijna 19 doekjes per dag gebruikten, gemiddeld genomen. Dat is 9.5 doekje per kind per dag. Dan valt het me nog best mee.

Opgemaakt: babyspul Ivette's life hoeveel billendoekjesQua merk ben ik fan van Natusan, maar die is niet altijd op voorraad. Op plek 2 staan de doekjes van Albert Heijn, voor gevoelige huid. En soms vergeten we wel eens billendoekjes mee te nemen onderweg. En hebben we een keer bumblies gekocht. Deze ga ik echter niet meer halen. Voor mijn gevoel is de inhoud te chemisch.

Opgemaakt: babyspul Ivette's life hoeveel billendoekjesVerder hebben we qua verzorgingsproducten niet echt veel opgemaakt. Het is deze maand maar 1 zeepfles. De Tiny Rituals. Hierover schreef ik eind vorig jaar al een stukje in een artikel, lees dat hier.

Hebben jullie er wel eens bij stilgestaan hoeveel billendoekjes je maandelijks gebruikt?

Liefs van Ivette

instagram pinterest youtube bloglovin facebook google
Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.