Hobbyshoplog augustus

Een kort bericht wat ik eigenlijk allemaal gekocht heb aan hobbyspullen deze maand. Zoals jullie al eerder hebben kunnen lezen, probeer ik mijn kaartenhobby weer op te pakken. Dit gaat samen met Project Life en andere DIY projecten. Deze maand heb ik dan ook een aantal producten gekocht.

Deze maand heb ik bij verschillende winkels een aantal dingetjes gekocht. Dit zijn de Wibra en paperpads.nl. De shoplog komt iets later online dan gepland. Mocht je nog niet weten waarom, geeft niet. Onze Fynn is geboren!

Wibra
DSC_0129Hier heb ik een klein snijmatje gekocht. De snijmat die ik had heb ik een tijd geleden weggegooid. Deze was ouzig, goed gebruikt en toe aan vervanging. Daarnaast heb ik sponge decoupage kwasten in verschillende maten gehaald. Een vlaggetje om te versieren, van kraft papier. Hierop wil ik de naam van onze kleine man zetten, voor als hij geboren is. En nog een setje dubbele kaarten met enveloppen en dubbelzijdig foam tape in blokjes (altijd handig).

Paperpads.nl
DSC_0127Bij deze winkel heb ik een aantal, voor mij, bijzondere producten gekocht. Tsukineko Radiant Neon Amplify in kleur wit. Dit is een product dat met hitte uitzet. Op youtube heb ik ooit eens een leuke kerstkaart gezien met dit product. Dat lijkt mij ook erg leuk om een keer te maken. Verder heb ik eindelijk een heat tool en na weken zoeken in de winkels in de Noordkop een Brush Pen gevonden. Verder heb ik nog Ranger GLossy Accents, Perfects Pearls in Pearl-kleur, witte Embossing powder en Versamark inktpad.

Met de bovenstaande producten kan ik eindelijk kaarten maken die ik al een hele tijd in mijn hoofd heb zitten. Een voorbeeld zie je hier. Inspiratie hiervoor doe ik op via youtube en pinterest. Bij youtube heb ik een paar kanalen die ik vrijwel dagelijks even bekijk, Jennifer McGuire Ink en K Werner Design. Ook andere kanalen bekijk ik vaak.

Hebben jullie nog producten waar je helemaal fan van bent, die ik eigenlijk wel zou moeten kennen? Deel ze hieronder!

Vind je dit artikel leuk, of de website? Like ons dan via een van de volgende kanalen, facebook, google+, instagram of bloglovin’. Ook via pinterest ben ik te volgen. Hier vind je allerlei dingen die ik bewaar (als een soort prikbord), voornamelijk gevonden op pinterest. Maar ook de dingen die ik zelf gemaakt heb vind je er terug.

Liefs van Ivette

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.