Het platform ‘Mama zijn’

mama zijn ivetteslife mamablogEr is een nieuw platform gelanceerd enkele weken geleden, www.mamazijn.nl. Velen van jullie zullen deze website nog niet kennen. Voor mij een reden om jullie er eens meer over te vertellen!

Op het kanaal Mama zijn vind je vele (voornamelijk) mamablogs onder 1 dak. Dat is ook echt het speerpunt van de website, vandaar de naam ‘Mama zijn’. Je kunt er makkelijk switchen, reacties achter laten en berichten liken.

Maar ook leuk is: zelf een blog beginnen. Ze maken het erg makkelijk voor nieuwe schrijvers. Je hoeft geen website aan te schaffen, of alles vanaf niks opbouwen. Dat is al neergezet voor je. Je krijgt een eigen domein. Daarbij regelen zij advertenties op je blog. Een leuk verdienmodel zit hieraan gekoppeld. 60% van de reclame opbrengsten zijn voor jou.

Onderaan de website staat een Top 10 van alle blogs. De Top 10 wordt gebaseerd op het aantal punten dat je hebt opgebouwd. Je verdient punten met een blog schrijven, elke dag dat je verschijnt is een punt, een hartje voor je blog is een punt. Zo is er een heel rijtje, waarmee je punten kunt verdienen. Vandaag sta ik op plek 8 in de lijst. Whoop whoop! Met die punten kun je dan weer iets kopen in de MamaPunten winkel.

Verder kun je de website gebruiken om via de shop allerlei artikelen, waaronder babyspullen, vinden. Een soort samenkomst van verschillende webshops. Dat is het Mama warenhuis. En zo is er nog veel meer te ontdekken!

Vorige week heb ik mij aangemeld voor dit kanaal en het gaat best makkelijk. Je kunt zo een blog aanmaken, artikel schrijven, foto’s uploaden en dan ook publiceren. Je merkt dat een enkele zaken nog in de vrij nieuw zijn. Maar dat is niet erg. De eigenaresse Miriam luistert graag naar goede feedback, zodat je met elkaar de website optimaliseert. Dus neem gauw een kijkje.

Mijn blog vind je voortaan ook hier: http://ivetteslife.mamazijn.nl!

Liefs van Ivette

instagram pinterest youtube bloglovin facebook google

Dit artikel is niet gesponsord, de afbeeldingen komen van de website van Mama zijn.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.