kidsproof hapjes voor Oud & Nieuw

Kidsproof hapjes voor Oud & Nieuw

Het is al bijna Oud & Nieuw. Omdat het wederom een avond van hapjes is, naast de geijkte oliebollen, zet ik een paar recepten voor je op een rij, die al eerder op de blog verschenen zijn. En ze zijn allemaal kidsproof.

Vooruit, het zijn er geen twee maar 3. En als je goed verder leest zijn het er eigenlijk meer.

Hartige verjaardagshapjes

Een artikel met meerdere hapjes die je natuurlijk niet alleen voor een verjaardag¬† maar ook voor een avond zoals vanavond kunt maken. Moeilijk, duurt lang? Nee hoor. Met de tomatensalade en de gevulde eieren ben je zo’n 20 minuten bezig. De overige hapjes kosten minder tijd. De hapjes zijn gevulde eieren, verschillende wraps, tomaten salade, gevulde cherry-tomaatjes

makkelijke garnalen salade Ivette's life recept

Makkelijke garnalensalade

Garnalensalade, dat is toch eigenlijk een voorgerecht. Ja, klopt, maar bedenk het eens in een amuse glaasje en dan op de tafel klaarzetten om tijdens je New Years Eve feestje te serveren. Lekker, licht, en makkelijk te maken. Duh, dat zegt de titel al. Laat voor de allerkleinsten wel de zilveruitjes weg. Die kunnen de keeltjes inschieten.

Ivette's life guacamole recept

Guacamole

Met guacamole kun je heel veel doen. Gewoon op een geroosterd broodjes, zoals in het recept wordt beschreven. Maar denk ook eens aan nacho’s met kaas uit de oven en dan dippen in de groene dip. Of scheppen wellicht. Geen straf en niet al te ongezond ook.

Fijne nieuwjaarsavond en een gelukkig 2018!

Liefs van Ivette
Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.