Gender reveal thuis testen Ivette's life

Gender reveal – thuis testen

Gender reveal thuis testen Ivette's lifeIn een ver, ver verleden waren er eens drie wijze vrouwen… Haha, nee hoor. Het is geen verhaaltje. Dit artikel gaat over verschillende testen die je kunt doen, thuis, om erachter te komen wat het geslacht van je baby in je buik wordt. Mocht je het nog niet weten en ben je nieuwsgierig of deze testen werken?. Lees snel verder, ik heb er een paar op een rij gezet.

Deze testen zijn niet wetenschappelijk onderzocht. Sterker nog, enkele tests komen uit dat verre verleden, wat vrouwen tegen elkaar zeiden om te doen. Deze testen zijn voor mij vrij nieuw en heb ik niet uit kunnen voeren. En aangezien wij nu echt genoeg hebban aan twee kindjes, ben ik benieuwd of jullie een van deze testen hebben uitgevoerd. Laat het me weten in een reactie!

1 De Chinese kalender. Deze is dan de enige die bij mij bekend was/is, maar pas nadat wij het geslacht van Fynn al wisten. In deze kalender kun je controleren aan de hand van je leeftijd en in welke maand de conceptie plaatsvond, wat het geslacht wordt van je kindje. Bij onderzoek op internet zag ik wel dat er verschillende kalenders beschikbaar zijn. Hier verschillen dan enkele maanden van elkaar in. Voor Elsha was dat september 2014 en was ik 25 jaar. Voor Fynn was dat december 2015 en was ik 26 jaar. In deze kalender is het dan juist voor Elsha en onjuist voor Fynn. Hoe staat dat met jullie?

2 Baking soda. Dit is een Amerikaans product en gelukkig steeds beter verkrijgbaar in Nederland. Voor deze test heb je ongeveer evenveel urine als baking soda nodig. Je doet de urine bij de baking soda. Als het gaat schuimen of er komen bubbeltjes, dan krijg je een jongen. Als er niets gebeurt krijg je een meisje. Is deze test bij jullie bekend? En zo ja, hebben jullie hem uitgevoerd? Was de test uiteindelijk juist?

3 De rode kool test. Wat je nodig hebt is kokend water, 1 rode kool en urine. Je kookt de gesneden rode kool voor 10 minuten. Haal de rode kool uit het water en bewaar het water. Laat dit afkoelen. Voeg het daarna toe aan urine. Wordt het roze-rood, dan wordt het een jongen. Wordt het donkerpaars, misschien wat blauwig, dan wordt het een meisje. Ik vraag me dan altijd af welk stofje voor de verschillende verkleuringen zorgt.

Ken je er nog meer? Deel ze, daar ben ik benieuwd naar.

Liefs van Ivette

instagram pinterest youtube bloglovin facebook google`
Gerelateerde berichten

2 thoughts on “Gender reveal – thuis testen

    1. Dank je wel, Karin. Ik hoor het van meer mensen. De echo geeft inderdaad meer zekerheid. En dan nog ieder echo vragen, is het nog een meisje/jongen, haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.