Geluksmomenten tag Ivette's life

Geluksmomenten tag

Geluksmomenten tag Ivette's lifeVandaag een leuke tag die ik vond bij Made By Maloe, de Geluksmomenten tag. Een gezellige tag die je doet stilstaan bij de mooie momenten in het leven. Een vragenlijst die je nog doet nadenken over wat je nog graag wilt doen.

1. Welke vakantiebestemming zou je iedereen aanraden?

Schotland zou ik iedereen aanraden die graag van mooie natuur houdt, maar wel een degelijk bed wil hebben om te slapen. De natuur is daar zo dicht bij en fantastisch mooi om te zien. Ik zie mezelf op een paard door de glens en langs de lochs rijden, om in een oud kasteel te overnachten. Niet dat ik kan paardrijden, het gaat om het idee.

2. Noem 3 bijzondere dingen die je nog eens zou willen meemaken.

  1. Geluksmomenten tag Ivette's lifeHet Noorderlicht wil ik heel graag een keer zien. En dan met overnachting en een  mooie reis langs de fjorden erbij. Genieten van de natuur.
  2. De piramides in Egypte wil ik heel graag van dichtbij bekijken en als het even kan aanraken.
  3. Een week (of langer) op een onbewoond eiland. A là The Blue Lagoon. Need I say more?

Een tocht door de jungle lijkt mij heel gaaf. Er zijn wel 2 belangrijke dingen die mij enorm tegenhouden. Het overmatige zweten en de steekbeesten die echt levensgevaarlijk zijn.

3. Wat is je favoriete film?

Zo moeilijk om te kiezen, dat zijn er zoveel. The Pride and Prejudice met Keira Knightley is vaste prik in de lente. Outlander is dan een TV-serie, maar staat echt hoog op de lijst. Letters to Juliet vind ik ook heel leuk, vanwege de simpelheid van de film. The Lord of the Rings, The Hobbit en de Harry Potter films kunnen echt niet missen en zo zijn er nog veel meer.

4. Welke momenten in je leven zou je nog eens opnieuw willen beleven?

Moeilijk, de bevallingen zijn niet echt iets om nog een keer te beleven, maar de bevalling van Fynn was een droombevalling. Ik denk dat ik de kraamperiode van Elsha heel graag nog een keer wil meemaken. Vooral omdat zij zo’n kleine schattige baby was.

5. Voor welk gerecht kunnen mensen jou wakker maken?

Carpaccio, ossenworst, chocola en sushi.

6. Waar zou je echt niet zonder kunnen?

Mijn gezin en tampons (ja echt, geen maandverband voor mij). Ik kan prima zonder mijn telefoon, als het moet. Maar mijn gezin wil en kan ik echt niet missen.

7. Wanneer voel jij je op je best?

Als ik iets bereikt heb of wanneer het herfst, winter of de nieuwe lente is. De late lente heeft al heel veel warme dagen en de zomer is gewoon bagger. Heel warme dagen zijn niet aan mij besteed.

8. Heb je wel eens een angst overwonnen en zo ja, hoe?

Voor mensen praten in presentatievorm of lesgeven. Daar moest ik vroeger niets van hebben. Door het gewoon te doen en vervolgens een goed compliment te krijgen. Het is belangrijk je bewust te zijn dat jij er ook mag zijn, jij doet ook mee. Laat een ander niet over je heenlopen.

Geluksmomenten tag Ivette's life9. Welke muziek of welk nummer maakt jou vrolijk?

De muziek van Tarzan (Disney), muziek van Outlander, titelsong van Brave, muziek van the Lord of the Rings, maar renaissance muziek vind ik ook leuk om te luisteren. En er is nog veel meer.

10. Wat inspireert jou of voor wie heb je bewondering?

De lieve kraamverzorgenden die mijn kraamweken bijzonder hebben gemaakt, die bewonder ik en zij inspireren mij tot het volgen van die opleiding. Ik zoek nog een werkplek om te kunnen starten. Deze opleiding wil ik heel graag doen.
Leuke films inspireren mij voor een leuke vakantiebestemming. Outlander bijvoorbeeld, zo wil ik een paar locaties die gebruikt zijn als filmset gaan bekijken.

Voor de lieve lezers, hoe denken jullie over deze vragen?

Voor lieve bloggers, neem gerust de lijst over!

Liefs van Ivette

instagram pinterest youtube bloglovin facebook google
Gerelateerde berichten

1 thought on “Geluksmomenten tag

  1. Wat heb je de tag leuk ingevuld. Ik ga hem ook van je overnemen! Op dat onbewoonde eiland zie ik mij ook wel zitten hoor. Lekker weg van alle drukte haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.