Geboortekaartje Fynn Ivette's Life Zo Joann

Fynn’s geboortekaartje

dsc_0697Vandaag laat ik jullie het geboortekaartje van Fynn zien. Hij is inmiddels 4 weken oud en vind ik het leuk (en ook tijd) dat ik het kaartje laat zien. Dit keer hebben we gekozen voor een botanische look. Wil je de rest van het kaartje zien? Lees vooral verder!

Even een stukje vooraf. We hadden een tijd geleden al zelf een kaartje ontworpen. Dit hebben we met de software van de website gedaan, waar we het uiteindelijke kaartje ook hadden gekocht. Dit kaartje stond al een hele tijd klaar. De enveloppen hadden we uitgekozen, extra inhoud voor het kaartje was al in huis en de sluitstickers waren ook al gekozen. De etiketten stonden in word klaar om afgedrukt te worden. Het kaartje wat we bedacht hadden, zie je hiernaast.

Totdat we op vrijdagavond, na zijn geboorte, keken naar de nieuwe serie kaartjes. NIET DOEN, of wel (haha). Wij zagen een ander kaartje die we nog leuker vonden. Dat is het kaartje geworden die we nu voor Fynn hebben gekozen.

dsc_0549Het is een kaartje met botanische look. Een trend van nu, maar daarvoor hebben we het niet gedaan. Ons oog viel er op en het was gelijk goed. De volgende dag hebben we het kaartje klaar gemaakt. We hadden een ander gedichtje gevonden, anders dan die we al hadden.

dsc_0553Het gedichtje wat we nu hebben had Niels op internet gevonden.

Kom maar lief broertje,
Dan krijg je een knuffel en een kus.
Ik zal altijd voor je zorgen,
Want ik ben je grote zus!

Het sprak ons zo aan, dan we gelijk dit gedichtje erop hebben gezet.

Hier en daar heb ik nog wat groen toegevoegd. Zo leuk aan die software. Je kunt het zo eigen maken als je zelf wilt. Daarnaast hebben we het lettertype van zijn naam gewijzigd. Aangezien we voor Keltische namen hebben gekozen (Elsha en) Fynn, vonden we het wel leuk om het lettertype hierop aan te passen.

dsc_0550dsc_0551Op het eerste kaartje stonden sterretjes. Om dit terug te laten komen hadden we confetti gekocht en hadden we dus al in huis. Ze zijn gemaakt van zilver glitter papier. De sterretjes staan niet op het nieuwe kaartje, maar de confetti hebben we evengoed gebruikt. Dat vond ik wel een leuk verrassingseffect. De kaart hebben we dichtgemaakt met washi-tape in mintkleur (hoe kan het ook anders). Zo blijft de confetti beter zitten.

dsc_0555De achterkant van het kaartje had het gebruikelijke tekstje over bezoek, en ook ons adres. Hier en daar had ik nog wat takjes toegevoegd. De achterkant zelf was in het programma zo goed als leeg. De takjes bovenin heb ik er zelf aan toegevoegd.

Liefs,
Ivette

 

 

 

instagram pinterest youtube bloglovin facebook google
Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.