Valentijn bloghop

#FromBloggersWithLove WINACTIE!

Vandaag iets nieuws op de blog, een bloghop. 24 blogs die meedoen in deze hop, en bij alle blogs kun je iets winnen. Hoe gaaf is dat!

Wat is een bloghop nou eigenlijk? Een bloghop is een gezellige manier om kennis te maken met andere blogs. Een van de opties om bij mij te komen is via Tessa. Maar je kunt natuurlijk ook via mijn artikel voor het eerst met deze Valentijns-hop kennis maken. Lees dan gauw verder hoe je deze Valentijns-hop helemaal rond gaat. Het is voor mij de eerste keer dat ik meedoe met een bloghop. Ik ben benieuwd wat je ervan vindt? Alle blogs kun je ook terugvinden middels #FromBloggersWithLove op social media.

Omdat het vandaag Valentijnsdag is (joh) heb ik een leuke tip voor ontbijt op bed, voor als je lief nog lekker ligt te slapen. Heel makkelijk en snel, zo gehaald in de winkel met en kleine touch van jezelf. Maar ook als je dit weekend i.p.v. vandaag aandacht aan Valentijnsdag gaat besteden is dit een lekker ontbijt voor die intieme dag.

Ik heb een snelle fruitsalade voor je gemaakt. Superlekker, supergezond (op de slagroom na0 en ook nog eens vullend voor een goede start van de dag!

Valentijn bloghop

Wat heb je nodig:

 • 1 mini watermeloen
 • 1 klein bakje blauwe bessen
 • 1 klein bakje frambozen
 • 200 ml ongeklopte slagroom
 • 1 el suiker
 • 1 vanillestokje
 • evt. blokje pure chocolade
 • bloemetjes uitsteker

Hoe maak je het:

 1. Klop de slagroom met de vanille en suiker tot net niet stijve pieken.
 2. Snijd de mini watermeloen in plakjes van ongeveer 1 cm dikte. Steek bloemetjes uit met de uitsteker
 3. Meng dit met gewassen frambozen en blauwe bessen.
 4. Doe dit in een leuk schaaltje.
 5. Doe er een goede schep slagroom op.
 6. Maak het af door een bloemetje op de slagroom te leggen.
 7. Optioneel kun je nog wat chocolade raspen over het geheel.
 8. Zet dit op een dienblad en vul het aan met een glas melk/jus d’orange en een kopje thee. Wil je lekker samen op bed ontbijten, kun je er ook nog croissantjes en jam bij doen.

Valentijn bloghop

Wil je het nog duidelijker valentijnsachtig maken, kun je in plaats van bloemetjes ook hartjes uitsteken. Ik vind het juist leuk om dat niet te doen.

Geniet van elkaar!

De winactie van deze Valentijns-hop

Samen wakker worden in bed, lekker nog knuffelen voordat je eruit gaat, of lekker samen ontbijten. Dat doe je natuurlijk in een lekker bed. En wanneer je dan een heel mooi dekbed overtrek set erbij kunt vinden, voor dit romantische ontbijt, is het plaatje natuurlijk compleet. Dekbed-Discounter heeft een cadeaubon t.w.v. €15,00 ter beschikking gesteld voor deze winactie.

dekbed discounter bloghop

Wat moet je daar voor doen?

Laat een reactie achter onder dit artikel!

De winactie sluit 20 februari om 23:59 uur. De winnaar wordt op 21 februari om 20:00 uur bekend gemaakt op de blog! Zet die tijd en datum alvast is je agenda!

Ga door naar de volgende blogger: Volgmama, ofwel Nathalie en zie wat je bij haar kunt winnen en wie de volgende blogger is! Wil je nog meer kans maken op prijzen, zoek dan alle bloggers door de hele hop te doorlopen en eventueel op via #FromBloggersWithLove op social media! Als je weer eindigt bij de blog waar je bent begonnen, heb je de hele Valentijnshop volbracht!

Valentijn bloghop

Laat ik niet vergeten de initiatiefnemer van deze bloghop te noemen, Amanda! Superleuke bloghop met heel veel winprijzen! Leuk georganiseerd!

Liefs van Ivette
37 thoughts on “#FromBloggersWithLove WINACTIE!

 1. Leuk recept op deze Valentijns dag
  Ik doe heel graag mee want in de shop met dekbedovertrekken is er zoveel keuze..…

  Bloglovin:chucky1012

  Twitter: @chucky1012

  Insta.: @chucky1012

  Y.t.: Beautyandfashionvlogs ByIke

  Pinterest: Homemadepicturemania Sao Nonac

  Google+: Beautyandfashionvlogs ByIke

  Em.: dots_223@hotmail.com

  Fijne dag

  Fijne dag

 2. Dat ziet er lekker uit, mijn man was om 6 uur al de deur uit dus dat werd me iets te vroeg haha. Ik doe ook graag mee aan deze actie!

 3. Een heerlijk Valentijshapje doet wonderen op deze romantische dag! Ik ben er nu al van van slag! Graag doe ik mee want een nieuw dekbed kan ik goed gebruiken. Een mooie met bloemen heb ik al op het oog. Happy Valentine

 4. Wat leuk een bloghop voor Valentijnsdag! Weet nog dat ik destijds bij de oud en nieuw bloghop ook meegedaan heb, heb toen heel wat leuke blogs ‘ontdekt’ die ik ben blijven volgen, dus ik ga ook dit keer weer het rondje. Natuurlijk hoop ik ook op een beetje extra geluk vergeleken met toen! 😉

  Maar goed, aangenaam om kennis te maken en ik doe natuurlijk graag mee aan de winactie! 😀

  Fijne dag!

 5. Ik hou zo van mooi beddengoed. Denk dat ik er geen dekbedovertrek mee zou kopen maar hoeslakens, want die zijn niet vlekkeloos door de kraamweek heen gekomen. 😀

 6. Heerlijk al dat fruit.
  Al is het nu al vrij laat, krijg toch best wel trek.
  Ja in verfrissend fruit.
  Oh ja, maak ook graag kans op deze cadeaubon. Wat nieuw goed voor op ons bed is van harte welkom. En bij deze webshop kan ik zekers te weten goed slagen.

 7. Ziet er heerlijk uit! Manlief moet er om 4.30 uit dan wil ik echt nog niet eten. . Maar het lijkt me heerlijk. Ik doe heel erg graag mee! Ik kan wel weet een nieuwe oversteek gebruiken!

 8. ❤️❤️❤️ Ik zal met heel veel liefde samen met mijn lieve man slapen onder zo’n mooi dekbed van Dekbed-Discounter! ❤️❤️❤️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.