Freebies – GRATIS downloads

Natuurlijk kom ik online ook pagina’s tegen met gratis downloads. Downloads zoals lettertypes, tekstjes, oefenbladen voor lettering en nog veel meer. Wat ik tegenkom en interessant vind kun je vinden in de onderstaande lijst.

Kun je nog niet vinden wat je zoek? Dan raad ik jou Pinterest aan. Hier vind je werkelijk alles. Zelfs ik wordt regelmatig nog verrast. Dan heb ik weer zo’n moment ‘Oh, dat kun je hier ook al vinden’. Heb je iets gevonden wat ook op deze lijst mag? Laat het me weten!

Gratis lettertypes
Pretty Pink Posh – gratis lettertypes
Pinterest bord beste lettertypes 2016 – gratis lettertypes die volgens de maker van dit bord de beste van 2016 zijn. Je moet wel een account hebben op pinterest en ingelogd zijn om te kunnen zien welke dat zijn.

Gratis plaatjes en teksten
Studio Calico – gratis plaatjes en teksten
Bijdeb – gratis teksten, kaartjes e.a.

Handlettering freebies
Kelly Creates – downloads voor het oefenen van lettering (aanmelden via nieuwsbrief)

Naaipatronen
Emma en Mona – patronen voor kinderkleding e.a. projecten Dit vind ik een leuke blog wat betreft naaipatronen die je gratis kunt downloaden.