Fijne feestdagen

Fijne feestdagen! #momlife style

Lieve volgers, lezers, ik en wij, ons gezin, wensen jullie hele fijne feestdagen en een spetterend 2018! Een kijkje achter de schermen? Lees vooral verder.

Een goede foto maken als jaarlijkse shoot voor de feestdagen, is met een dreumes en een peuter toch best een uitdaging. Maar die ga ik graag aan. Echter heb ik me vergist in hoe makkelijk het was.

We hebben een eerste shoot gedaan. Daarin was geen enkele foto goed genoeg om als kerstgroet online te gaan. Er was geen enkele perfecte goed genoeg foto te vinden.

  • De kinderen zijn snotverkouden, niet rustig te krijgen en het haar, tjah, gister na de kapper zat het mooi. De props werden toch wel aardig gebogen. Rondlopen is natuurlijk veel leuker, dan stilzitten voor iemand die je al kent. Mijn zus maakte namelijk de foto’s.
  • En manlief, ik denk dat we nog lesje camera kijken gaan toepassen, haha.
  • De kleren die ik aan had waren noodkleren. Alle goede kleren zaten in de was… Die zijn na de foto pas gewassen. Een rok kon ik wel aandoen, maar ik kon mijn legging niet meer vinden, zat vast ook in de was. Ik was druk in de weer met alle props, die eigenlijk niet eens echt gebruikt zijn in de foto. Maar hierdoor had ik wel een bezweet en rood hoofd.

De foto hieronder was een van de ‘beste’ foto’s uit de eerste reeks. Een boze Fynn, een peuterende Elsha, een vent die naar een nog te duiden persoon kijkt en ik met een rood hoofd en haar dat niet zit, in kleren van 6 jaar geleden. Ehm, poging 2 dan maar.

Vandaag, vlak voor het eten hebben wij een tweede shoot gedaan. Met statief, en zelf-ontspanner. Dat lampje is toch best interessant om naar te kijken. En dus is er toch een goede foto gelukt!

Bedankt dat jullie allemaal de blog lezen. Ik vind het een eer, want zonder lezers is schrijven wel erg saai! Fijne feestdagen allemaal!

Heel veel liefs van Ivette
 

 

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.