Kleding baby Elsha Ivette's life billieblush

De favoriete babykleding van Elsha

Of eigenlijk van mij, Elsha had dat nog niet echt voor het zeggen. Maar omdat ik de dozen weer eens ging doorlopen, kijken wat er toch wel weg kan, vind ik het leuk om een paar kledingstukken met jullie te delen. Dit keer even geen titelfoto, de foto’s van de kleding zijn goed aanwezig.

Voor Elsha kregen wij veel kleding van lieve moeders die de kleding niet meer konden gebruiken. Wat waren wij daar blij mee! Een van die kledingstukken is dit jurkje. Waar het vandaan komt, geen idee. Dat geeft ook niet. Het is jurkje in maat 50. Deze heeft Elsha best wat gedragen, met en zonder romper of maillot. De weken na haar geboorte was het erg warm en was een jurkje alleen erg prettig. We hadden ook zo’n jurkje in het roze, in maat 56. Deze was helaas niet mooi meer, nadat Elsha het had gedragen en heb ik weggedaan. Dit jurkje ziet er nog prima uit en heb ik bewaard.

In maat 62 heb ik dit leuke boxpakje. Deze heb ik gekregen van iemand. Het merk ik HEMA. Elsha heeft hem niet veel aangehad, maar hij stond haar superleuk. Het is iets wat onhandig met verschonen. De onderkant kan niet open, dus het hele boxpakje mocht uit. Het stond leuk op een mintkleurig rompertje. Samen met een bijkleurende haarband stond het heel schattig en toch ook stoer bij een baby van zo’n 9 weken oud.

 

 

Ook in maat 62 is deze aanwinst via marktplaats. Het is een jurkje van Bakkaboe. Hij stond haar zo schattig en zo groot alweer. Ik deed hem aan met een witte maillot, en als het erg warm was alleen het jurkje. Deze heeft ze best vaak aangehad. De knoopjes heb ik wel extra moeten aanzetten, want die ging na een tijdje toch loszitten. Bakkaboe heeft af en toe erg leuke dingen. Maar niet alles vind ik leuk. Ook dit merk is niet het goedkoopste. Alles wat ik van dit

 

 

Een van mijn favoriete shirtjes is dit gestippelde shirtje in mintkleur. De mouwtjes hebben een pof aan de bovenkant. Dit droeg ik op een groene broek of legging. Dit shirtje heeft Elsha vaak aangehad. De neklijn heeft van heel dichtbij wat vlekjes, maar dat mag de pret niet drukken. Ik bewaar hem evengoed, weggooien kan altijd nog.

 

 

 

 

Dit vestje is van het merk Billieblush. Ik heb daar al eens wat over geschreven. Dit merk vind ik superleuke kleding maken, maar ik vind het te duur. Dus koop ik wel eens wat via marktplaats. Een van die aankopen is dit superleuke vestje. Het is in neonroze met goude strikken op de knopen. Ze heeft het niet veel gedragen, want ik kocht het terwijl ze maat 62 al even aanhad. Dus hij ziet er nog prima uit. Ook in de bewaardoos.

Een van die andere aankopen van Billieblush via marktplaats is deze winterjas in maat 68. Al zodra ik hem zag was het liefde op het eerste gezicht. De jas heeft 3 knopen en nog 2 onzichtbare drukknoopjes. De stof lijkt een bruine tweedstof, maar van dichtbij is het een geweven stof die bestaat uit heel veel kleurtjes.

Bij deze jas heb ik nog wel wat herinneringen. Overal waar je kwam, vonden ze Elsha en ook de jas erg mooi. Deze jas had ze ook aan toen we voor een dagtripje naar een kerstmarkt in Duitsland waren. Die dag erna wisten we ook dat Fynn onderweg was. Niet dat het Fynn was, maar wel een broertje of zusje voor Elsha.

Evenals een paar andere kledingstukken komt deze aanwinst ook van marktplaats. Een heel zoetsappig setje, bestaande uit een roze jurkje met roze tule en een onderjurkje. Daarnaast nog een bolero, uiteraard ook roze, met een zilvergekleurd diamanten (plastic) hartje als knoop. Zo zoet, zo roze, zo schattig. Een setje die iedere meisjes baby in de kast zou moeten hebben, haha. Elsha heeft het een paar keer aangehad. Het merk durf ik niet te zeggen, het is zo’n onbekend merk van een goedkopere winkel.

 

Het laatste jurkje is deze mintkleurige tuniek van Prenatal. Ook deze heeft ze meermaals aangehad op een maillot of legging. De stof is zacht en het printje bestaat uit witte polkadotjes. Hij is goed gedragen, maar heeft eigenlijk nog geen vlekjes meer. Het stofje is nog steeds erg zacht. Deze bewaar ik dus nog wel even.

 

 

 

 

Dit waren een paar van mijn favoriete kledingstukken voor baby Elsha. Het geeft ergens wel een fijn gevoel om door die oude kleertjes heen te kijken en te voelen. De tijd gaat zo snel en op deze manier kun je toch nog wat herinneringen terughalen.

Liefs van Ivette

instagram pinterest youtube bloglovin facebook google
Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.