Eten

In deze categorie vind je allerlei artikelen gerelateerd aan eten. Dit zijn onder andere recepten van allerlei gerechten die ik graag maak en dan ook graag met je deel. Deze zijn opgedeeld in zoet en hartig. Maar niet elk artikel bevat een recept. Wil je alleen recepten zien, dan kun je ook op recepten klikken. Ook vind je er artikelen over taarten die ik heb gemaakt, met een beschrijving. Een voorbeeld hiervan is de dripcake die ik voor Elsha’s eerste verjaardag heb gemaakt. Een hit op het internet en een van de pagina’s op mijn website die het meest bezocht is.

Ook is er een categorie ‘uit eten’. Hierin vind je reviews van restaurants waar ik, samen met Niels of als gezin zijn geweest. In zo’n review test ik allerlei aspecten die voor een mama toch wel belangrijk zijn. Denk hierbij aan ruimte voor de kinderwagen en verschoningsmogelijkheden. Maar ook niet onbelangrijk, het eten moet goed zijn. De kwaliteit van het eten beoordeel ik dan ook. Ik ben geen kok of iemand met een horeca-opleiding, maar ik beschrijf het vanuit mijn ervaring. Hoe het restaurant op mij als klant, als mama overkomt.

Heb je tips of tops? Laat ze weten. Wil jij dat ik jouw restaurant bezoek? Neem via de pagina zakelijk contact met mij op voor de mogelijkheden.