GESLOTEN – Elsha’s kamer – WINACTIE

Ivette's life - Elsha's kamer - WinactieVandaag neem ik jullie mee door de kamer van Elsha. Het gaat voornamelijk in op welke foto’s er staan en welke schilderijtjes er hangen. Een aantal dingetjes heb ik al belicht en een aantal dingetjes zijn nieuw. Ook is er een leuke winactie! Kijken jullie mee?

Op Elsha’s kamertje hangen twee grote planken. Hierop staan verschillende dingen. Op te beginnen staat linksboven een fotolijst met een E erin. Deze heb ik zelf gemaakt van bladkoper. Hoe ik deze gemaakt het lees je hier. In het midden staat een vaasje die ik als tienermeisje eens gekregen heb voor een verjaardag. Deze vind ik nu mooi voor op haar kamer. Daarnaast staat een treintje met de letters van haar naam. Deze heeft ze gekregen voor haar geboorte. Als grote canvas zie je hierop de voetjes van Elsha. Deze foto is gemaakt bij haar newborn-shoot, een week na haar geboorte.

Ivette's life - Elsha's kamer - WinactieOp de plank eronder staat haar naam in kussens. Deze heb ik zelf gemaakt. Hoe kun je hier lezen. De laatste letter (H) had ik in januari eindelijk afgemaakt. Ik had geen stof en geen tijd op dit eerder te doen. Gelukkig kon ik door goede service van het stoffenbedrijf nog aan alle benodigdheden komen om de naam af te maken. Daarnaast staan 2 diepe fotolijstjes. Eentje met een echofoto van haar hoofdje en de ander met een buikfoto met 40 weken. Niet te veel prullaria, maar wel duidelijk de kamer van Elsha.

Ivette's life - Elsha's kamer Boven haar bed hangen twee dingen. De eerste is een bloemenkrans die ik zelf heb gemaakt, lees hier hoe. En het tweede is een mooie canvas van Animal Printshop. Ik ben gek op flamingo’s. En toen deze leuke webshop mij benaderde voor een samenwerking wist ik gelijk ik ‘t gelijk. Ik was al een tijdje opzoek naar iets met een flamingo voor op de kamer van Elsha. 1 + 1 = 2.

Animal Printshop
Je kunt heel makkelijk een foto uitkiezen. De keuze is tussen brave beesten (volwassen dieren), krasse koppen (jonge en volwassen dieren) en kleine vriendjes (jonge dieren). Er zijn verschillende materialen als ondergrond mogelijk. Dat zijn canvas, hout, aluminium, plexiglas, poster en een zitzak. Daarnaast kun je bij canvas een lijst laten maken. Verder zijn er ook ophangsystemen erbij te koop, zodat je de schilderijen niet hoeft te beschadigen. Daar is over nagedacht!

Als je eenmaal besloten heb welk schilderij je wilt hebben, gaat bestellen heel gemakkeljik. Je kiest het matieraal, het formaat, de stand van het schilderij en nog wat materiaal-specifieke vragen. Vervolgens klik je ‘in winkelwagen’ en kun je gelijk verder met bestellen. Heel handig is dat duidelijk op de website staat waar je een cadeaukaart of kortingscode kunt invullen. Er zijn nogal wat websites die dat verstopt hebben. Hier niet. Het staat op deze leuke website duidelijk aangegeven.

Vervolgens ga je door naar ‘Afrekenen’. Je vult je adresgegevens in, maar ook hier is weer over nagedacht. Alleen de hoognodige dingen worden gevraagd. De straatnaam en plaats worden er vanzelf bij gevonden. De standaard verzending is €5,95. Vervolgens kun je kiezen voor iDeal of Overschrijving als betalingsmiddel. Niet te veel gedoe, lekker makkeljik. Controleer nog even je bestelling en druk dan op ‘Plaats uw bestelling’. En klaar is kees. Het bestellen gaat heel makkelijk. Geen poespas. Duidelijke taal.

Binnen 3 dagen had ik de canvas in huis. Het was netjes verpakt in meerder lagen bubbelplastic. Zo kan het onderweg niet beschadigen. En het plastic kun je weer recyclen. Daarnaast is de voorkant extra beschermd met een stuk karton. Op deze manier kun je het ook als een cadeau naar iemand sturen.

De flamingo vind ik heel leuk staan op Elsha’s kamertje. Hij past mooi op haar kamertje door het roze, maar het is geen schreeuwend geheel. Dat de flaminog (en andere dieren) op een stijgerhouten vloer geposeerd staan, vind ik een stylish idee en past in heel veel kamers. Deze roze vogel geeft een mooi detail aan de kamer van Elsha. Ik ben er superblij mee!

Ivette's life - Elsha's kamer - WinactieDE WINACTIE
Ik mag namens Animal Printshop een waardebon weggeven van maar liefst €50,00. De actie vind je op Instagram. Volg @ivetteslife en @animalprintshop.nl. Tag iemand anders in een reactie onder het bericht op instagram. Op 26 februari sluit om 17:00 de actie. ‘s Avonds wordt de winnaar bekend gemaakt!

Liefs van Ivette

instagram pinterest youtube bloglovin facebook google

Dit bericht is gesponsord door Animal Printshop. Over de uitslag van de winactie kan niet gecorrespondeerd worden.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.