Ivette's life geboortekaartje bloesem

Elsha’s geboortekaartje

Ivette's life geboortekaartje bloesem Vorig jaar had ik kort na de geboorte al een artikel het geboortekaartje van Fynn geschreven. Maar het geboortekaartje van Elsha is er nooit van gekomen. Het werd dus hoog tijd!Voor Elsha’s geboortekaartje was het even zoeken. Ik wilde graag een kaartje met Japanse bloesem erop. En na heel lang zoeken en verschillende proefdrukken van andere kaarten later heb ik hem dan toch gevonden. Het is van origine geen geboortekaartje, maar een adoptiekaartje. Maar dat mag de pret niet drukken.

De inhoud

Ik werd helemaal verliefd op het kaartje, ook omdat het zo mooi bij de stickers in haar kamertje paste. Alles kon je verplaatsen naar eigen inzicht. Zo heb ik alleen haar voornaam op het kaartje staan en niet ook haar geboortedatum.

Ivette's life geboortekaartje bloesem De binnenkant van de kaart is natuurlijk voorzien van de bloesembomen, maar ook alle informatie omtrent haar geboorte. Haar namen, lengte, geboortetijd en gewicht.

Het gedichtje kwam ik per toeval tegen en sluit heel erg bij Niels en mij aan. Waar ik het vandaan heb zou ik eerlijk gezegd niet meer weten. Ik heb heel wat sites afgezocht naar een toepasselijk versje. Niels is zelf nog bezig geweest, maar dag was het allemaal niet. En deze was wel heel mooi. Aangezien we allebei uit de muziek komen, kon ik geen beter geboortegedichtje bedenken.

Twee hele kleine noten

Samengesmolten tot een akkoord

Deze nieuwe klank is mooier

Dan we ooit hebben gehoord.

Ivette's life geboortekaartje bloesem De achterkant heb ik leeggelaten, daar kijkt niemand eigenlijk naar bij een dubbele kant. Gelukkig staat er geen reclame van het bedrijf op waar ik ze heb laten drukken. Je ziet alleen een stukje van de boom van de voorkant. Zo kunnen de ontvangers geen informatie missen.

Nog te koop?

Ik heb het even opgezocht. Het adoptiekaartje is nog wel te koop, maar ziet er nu iets anders uit. Hij bevat schelpjes op de achtergrond, dat vind ik minder mooi. De bloesem is nog wel hetzelfde. De achtergrondkleur is nu effen en de tekst heeft een ander lettertype gekregen. Je kunt als bedrijf natuurlijk niet eeuwig dezelfde kaartjes aanbieden, maar een vooruitgang is het nu zeker niet.

De buitenkant

Ivette's life geboortekaartje bloesem roze envelopWe hebben er een roze envelop bijgekozen. Er was een ruime keuze aan kleuren, bijvoorbeeld, zilver of wit. Transparant was er nog niet. Kraftpapier was er wel, maar dat vond ik er niet zo mooi bij. Roze vond ik het beste passen. Ook een vierkante envelop, die automatische de juiste maat aanneemt bij de kaart die je besteld.

Ivette's life geboortekaartje bloesem De kaart hebben we ook in het groot erbij besteld, met als bedoeling deze in een mooie lijst te doen en op te hangen op haar kamertje. Dat is een van die projecten die ik nog wil doen.

Wil je het geboortekaartje van Fynn nog eens bekijken, klik dan hier. De uitnodiging voor Elsha’s eerste verjaardag Over een paar weken komt de uitnodiging van Elsha’s tweede verjaardag. Wanneer haar feestje geweest is.

Liefs van Ivette

instagram pinterest youtube bloglovin facebook google

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.