Uitnodiging Elsha's verjaardag waterverf confetti transparante envelop

Elsha’s 2e verjaardag – de uitnodiging

Uitnodiging Elsha's verjaardag waterverf confetti transparante envelopVorig jaar heb ik met veel liefde, samen met Niels, de uitnodigingen met de hand gemaakt. Vandaag laat ik de uitnodiging van haar 2e verjaardagsfeestje zien. Deze is niet met de hand gemaakt, maar wel met veel liefde uitgezocht.

Elsha’s verjaardag is inmiddels lang en breed achter de rug en ze is flink verwend. Man, wat een cadeautjes heeft ze gekregen. En ze is er zo blij mee.

Uitnodiging Elsha's verjaardag waterverf confetti transparante envelopVoor deze verjaardag wil ik ik graag iets met waterverf. En dat vond ik in deze kaart. Het is gelijk een ballon en daar is Elsha gek op. Ze had met haar verjaardag ook een mega roze 2, die we hadden opgeblazen met helium. Dat vond ze prachtig. De lettertypes kun je helemaal instellen. Dit vond ik een mooie combinatie.

Eigenlijk is het een geboortekaartje, maar als je tekst verandert kan zo’n kaartje prima dienst doen als verjaardagsuitnodiging. Zo kun je kaarten die in de stijl van het geboortekaartje zijn, gebruiken als verjaardagsuitnodiging (als je dat natuurlijk leuk vindt).

Uitnodiging Elsha's verjaardag waterverf confetti transparante envelopDe achterkant had alle informatie. De reden van de uitnodiging, de datum en tijd, uiteraard de adresgegevens en het verzoek of ze willen laten weten of de genodigde komt of niet.

De ballon in hartjesvorm, linksonder heb ik zelf nog toegevoegd. De andere ballon zat al op de achterkant. Ook dit kon je natuurlijk verplaatsen, zoals de hele achterkant. Je kunt het zo aanpassen dat de informatie er goed opstaat, in combinatie met de versiering.

Helaas staat er ook reclame op de kaart, waar je het heb gekocht. Dat vind ik persoonlijk wel jammer.

Uitnodiging Elsha's verjaardag waterverf confetti transparante envelopDe kaart gaat in een transparante envelop. Dat idee vind ik erg leuk. Zo is een uitnodiging al gelijk een cadeautje. En je ziet in dit geval ook de confetti zitten, zodat voor de oplettende het en stofzuigbeurt scheelt, haha.

De confetti bestaat uit grote rondjes van roze en goudkleurig papier. Die kun je ook als tafelconfetti gebruiken. Het formaat maakt het wat chique.

Als sluitsticker heb ik een plakbandje gebruikt die bestaat uit goudkleurige glitters. Die had ik al een tijd in huis en paste er precies bij. Het maakt het geheel af.

Uitnodiging Elsha's verjaardag waterverf confetti transparante envelop

Wil je de uitnodiging van haar eerste verjaardag zien, klik dan hier.

Liefs van Ivette

instagram pinterest youtube bloglovin facebook google
Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.