Ivette's life

Elsha 2 jaar!

Ivette's lifeGister is onze Elsha alweer 2 jaar geworden. Man, man, man, wat gaat die tijd snel. En wat ontwikkelen kinderen zich zo bijzonder snel. 2 jaar geleden was ze nog zo’n klein hulpeloos wezentje. Nu kan zij al zoveel en begint ze al heel duidelijk te praten, dank je wel te zeggen, knuffelen en specifiek om iets vragen, zoals Pim en Pom. Vandaag even een kleine ‘walk down memory lane’ met een paar mooie foto’s uit die eerste 2 jaar!

 

Dutch Eye Photography Ivette's lifeEen week na haar geboorte is een lieve fotografe, Nicole van Dutch Eye Photography bij ons thuis geweest voor een newborn fotoshoot. Een van de foto’s uit de serie is deze foto. Een lief klein wezentje, vol vertrouwen aan het slapen op een stofje waar ik ook een shirt van heb.

Ivette's life

Kijk en geniet! (6 weken oud)

Ivette's life weekly update #3

Dit is een dierbare foto. Hier is Elsha 10 maanden oud. We waren lekker in de tuin aan het spelen en Niels maakte deze foto. Lekker knuffelen doet ze nog steeds en alleen maar meer. Een fijne herinnering!

Dit is voor mij een heel mooie foto. Niet alleen omdat het een kunstige foto is, maar ook ons meisje laat zien wie ze is, ondernemend, nieuwe dingen willen leren en dan nog zo klein zijn. Op deze foto is ze precies 11 maanden oud.

Ivette's life fotoshoot

Een heel mooie foto van de kindjes samen. Elsha is hier 14,5 maanden oud en Fynn ruim een week. De krulletjes zijn nu heel duidelijk en ook haar knuffeltjes met Fynn. Echt een wegdroom foto over die eerste weken met Fynn erbij.

Ìvette's life

Deze foto is in april 2017 gemaakt. Zo’n lekker uitdagend koppie heeft ze hier. Precies zoals ze nu is. Je uitdagen en uittesten, precies zoals een peuter dat betaamd. Haar haar lekker wild met een klemmetje om haar ogen vrij te houden. En haar ogen, die spreken voorzich. Heerlijk.

pannenkoeken eten Ivette's lifeWat hebben wij op haar verjaardag gedaan. Nou, weinig om eerlijk te zijn. Het was de warmste dag van de week, zo rond 35 graden. De dag begon met onze nieuwe traditie. Haar bedje volgooien met ballonnen als we haar uit bed komen halen. Vorig jaar was ze nog een beetje voorzichtig, nu vond ze het erg leuk. Daarna hebben we ontbeten met een stukje taart. Ze mocht nog een kleinigheidje alvast uitpakken, een vliegtuig. ‘s Middags is Niels nog even naar de Ikea geweest voor haar cadeau, een keukentje. Het zwembadje stond op en we hebben lekker rustig aan gedaan. ‘s Avonds hebben we zelfgebakken pannenkoeken gegeten, daar is zij zo gek op.

Liefs van Ivette

instagram pinterest youtube bloglovin facebook google
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.