Een jaar geleden uitgerekend

DSC_0011Een kort berichtje vanavond. Op 13 juni, een jaar gelden, waren we uitgerekend van onze dochter. Een aparte dag, want zowel in het ziekenhuis als door de verloskundige werd gemeld dat ze mogelijk eerder zou komen. Ze was er nog niet en was het mentaal toch best apart. Het grote wachten kon beginnen.

Op 13 juni 2015 vierde mijn jongste zusje haar verjaardag. DSC_0023Een warme en mooie dag. Zij maakt graag foto’s en vonden we het samen wel leuk een paar zwangerschapsfoto’s te maken, nog voordat ons meisje zich aandient. Er zijn er een stel gemaakt en graag deel ik er enkele!

De foto rechts is mijn favoriete foto van de serie. Deze foto zit ook in een lijstje, en staat op de kledingkast van ons meisje. Een mooi hartje, gemaakt door onze handen op mijn buik. Een heel intieme en romantische foto, zonder bewerking.

Op de laatste foto zie je mijn man heel trots staan, super om te zien! De foto’s zijn gemaakt bij mijn DSC_0018ouders in de tuin. Alles stond natuurlijk lekker in de groei. Ook is goed te zien dat ik al aardig wat vocht vasthield, maar wil je met 40 weken, haha. Bang dat het eraan zou komen was ik niet. 90% van de bevallingen begint met de weeën en maar 10% met het breken van de vliezen. Ik was thuis bij mijn ouders, dus wat kon er gebeuren. BIj de eerste wee zouden we naar huis gaan, of na het breken van de vliezen. Als de vliezen gebroken zijn, wil niet zeggen dat de weeën automatisch starten. Voor mijn gevoel zouden we nog tijd hebben. De tas voor het ziekenhuis stond al klaar.
Heel af en toe had ik rond deze week wat oefenweeën ‘s nachts, maar het zette zich niet door en overdag voelde al helemaal niets spannends, dan het bijzondere gevoel van een bewegend kindje.

Binnenkort gaat we ook een zwangerschapsshoot doen met een bekende van ons. Over een paar weken kan ik hier meer over vertellen.

 

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.