Papercloud Lente

De Papercloud Lente komt eraan!

Ja, lieve mensen, de nieuwe editie van de Papercloud komt eraan, de Lente editie. Kijk gauw verder!

Begin december mocht ik weer langskomen bij Papercloud voor een nieuwe knip en plak dag. We mochten de nieuwe ontwerpen weer gaan uitproberen. En ik kan je zeggen, ik ben weer rete enthousiast. Van priegel vouwwerk tot secuur uitsnij werk, alles zit er weer in.

PaperPapercloud Lentecloud Lente

Omdat de meeting begin december was konden we onder het genot van een chocolade pepernoot gaan nadenken over dingetjes gerelateerd aan de Pasen. Maar het blad is zoveel meer dan alleen Pasen. Het is een echt lente nummer. Denk hierbij aan vogels die een nestje gaan maken. Een hele bloemen guirlande die je gezellig in je huis kunt ophangen.

Het nummer komt op 13 maart al uit. Dan zijn we nog niet gegarandeerd uit de koude dagen. Zo’n bloemenslinger brengt dan alvast de lente in huis. Je krijgt al helemaal zin in al die dagen dat je zonder jas weer naar buiten kunt, genietend van de zon en een heerlijk drankje.

Papercloud Lente

Papercloud Lente

Maar ook heel mooi is een vlindermobiel. Deze is helemaal wit. Je kunt de vlinders uitsnijden, ook aan de binnenkant. Maar dat hoeft niet, je kunt die vlakken ook inkleuren met elke kleur die je wilt. Hier op de foto zie je uitgesneden vlinders en dicht gelaten vlinders. Allemaal in het wit. Deze mobiel zou ook niet misstaan in een newborn kamer, of boven de box. Als ik nu nog een mini zou krijgen, zou ik het wel weten…

Papercloud Lente

En er zit nog veel meer in dit mooie DIY-boek. Natuurlijk ga ik je niet alles vertellen. Sommige dingen zijn natuurlijk een beetje een verrassing. Een laatste sneek peek zie je hieronder. Kun je achterhalen wat het is?

Papercloud Lente

Je kunt het boek nu al in de pre-order bestellen. Op 13 maart wordt het nummer dan naar je toe verzonden. Bestellen kun je via onderstaande knop, dan heb je het mooie boek als een van de eerste in huis. Wie wil dat nou niet?

Liefs van Ivette

Dit artikel is tot stand gekomen door een superleuke samenwerking met Denksport, bedankt!

 

 Gerelateerde berichten

1 thought on “De Papercloud Lente komt eraan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.