Papercloud Denksport

De Papercloud is uit!

Jaaaa! De Papercloud is eindelijk uit. Het grote woord mag eruit! Dit superleuke knutselboek voor de winterdagen is te reserveren!

De Papercloud van Denksport is nu te reserveren via deze link. Dit is een boordevol knutselboek met allerlei DIY-projecten voor de koude dagen dat je toch liever binnen zit. Er zitten tips in voor het inpakken van cadeau’s. Er is een heuze sterrenmobiel te maken met origamisterren, een hele kerstbel van mini-origami, menukaartjes en nog veel meer!

Bij de meeting in september, mocht ik en 3 andere DIY-bloggers komen knutselen. We mochten dit boek uitproberen. Liepen we ergens tegenaan, is de uitleg duidelijk. Maar ook voor actiefoto’s voor de marketing rondom dit knutselboek. Gedurende de dag werden er foto’s gemaakt van ons en van de uiteindelijke werkstukken. De week erna werden onze knutsels gebruikt in een specifieke fotoshoot.

En hieronder zie je het resultaat. Het laatste beeld is gelijk een video over hoe je de ster vouwt!

Papercloud Denksport

Papercloud Denksport

Papercloud Denksport

Papercloud Denksport

Papercloud Denksport

Papercloud Denksport

 

Please accept YouTube cookies to play this video. By accepting you will be accessing content from YouTube, a service provided by an external third party.

YouTube privacy policy

If you accept this notice, your choice will be saved and the page will refresh.

 

Liefs van Ivette

p.s. Het lint en de washi-tape om de cadeautjes is uit eigen voorraad. Dit komt niet mee met de Papercloud.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *