De favorieten van Fynn

dsc_0487Hoewel Fynn nog niet veel favorieten heeft qua speelgoed, hebben wij als ouders die natuurlijk wel. Samen met de ervaring van de babytijd van Elsha heb ik nu een lijstje samengesteld wat onze speelgoed must-have’s zijn voor een baby.

Onze favoriete baby-speelgoed lijst
dsc_02971 Muziekmobiel.
Neem er wel een met felle kleuren. Wij hebben op dit moment de mooie uiltjes van Tiamo. De kleuren vind ik zelf erg mooi en past ook bij ons interieur. Maar voor een kleintje doet dat niet veel. We hadden er eerst ander speelgoed aangehangen, zoals te zien is op de foto. Hier zie je een vlinder/vogel met heel veel kleurtjes. Nu hebben we de oude muziekmobiel van Elsha erbij gepakt. Deze is roze en veel feller van kleur. Dat spreekt voor babyogen veel meer. Het is contrasterender. Deze zie je op de titelfoto.

dsc_02032 Rammelaar van de HEMA.
Deze hebben wij gekregen van een buurman, voor Elsha. Het is een superding, deze rammeluil. Je kunt het eerst gebruiken in de kinderwagen, als je zomers lekker buiten zit. Zo leid je ze af. Als ze eenmaal kunnen pakken is het ook een heel mooi object. Ze zullen daarna snel doorhebben dat het ook geluid maakt. Een extra uitdaging! Op de foto zie je ook nog een bal met allemaal lipjes (een must-have) en een knispercupcake. Alles wat knispert als ze iets kunnen vastpakken is, net als een rammelaar, erg interessant.

dsc_03053 Een grote knuffel (en andere knuffels) in de box.
Hier gaan ze tegen praten en lachen. Bij Elsha stond de halve box vol met knuffels. Op een gegeven moment dacht ik dat het best belastend was. Dus bij Fynn hebben we praktisch geen knuffels in de box. Lekker rustig voor het oog. Maar we merken dat een box gevuld met verschillende kleurtjes, knuffels en andere aandachtstrekkers toch leuker voor een baby is. Alleen maar grijs en mint is niet zo uitdagend.

dsc_03064 Een tingeltangel.
Zo noemen wij de muziekknuffels. Hoe dat is gekomen weet ik niet meer. Maar ik heb al eens eerder verteld dat ik tijdens de zwangerschap van Elsha haar Woezel en Pip tingeltangel veel tegen mijn buik heb gehouden. Nu slaapt ze ermee en is het haar geurdingetje, zoals andere kindjes een tutteldoekje of iets dergelijks hebben. Voor Fynn hebben nu een (hoe kan het ook anders) uil van Tiamo. Een mooi ding die nu in de kinderwagen hangt.

dsc_02015 Een tol.
Wij hebben er een waarop je moet drukken, voordat het gaat draaien. De variant voor baby’s. En wat heeft Elsha er mee gespeeld (nu nog). Ik ben benieuwd of Fynn dat ook straks gaat doen. Zodra ze kunnen zitten, kun je laten zien wat ze ermee kunnen doen. Door een actie uit te voeren, zal er wat gebeuren. Een soort beloningssysteem, haha. En zo kunnen ze mooi kracht ontwikkelen in hun armpjes.

Heb je tips? Deel ze hieronder!

Onlangs heb ik een lijst gemaakt met de favorieten van Elsha, die lees je hier.

Liefs,
Ivette

Blijf op de hoogte via facebook, instagram, google+, pinterest of bloglovin’.
Dit bericht is niet gesponsord.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.