Ivette's life 3.0

De blog: nieuwe inslag

Lieve mensen, de content op de website gaat lichtelijk veranderen. Hier lees je er meer over.

Op de blog komen nu heel veel onderwerpen aan bod. Iets te veel misschien. En op zich is dat voor mij niet onbekend hoor, het groot aantal interesses is iets wat heel mijn leven al speelt (en soms tegenwerkt).

Daarnaast schreef ik veel over de opvoeding en over de kinderen. Maar naarmate ze ouder worden en ik het grotendeels alleen doe, wil ik de bengels wat minder om het internet voorbij laten komen. Als ze groter zijn wil ik niet dat ze straks op het schoolplein aangesproken worden met: ‘Hé wist je dat jouw moeder dit over jouw kleutertijd schreef. Whahaha wat een stom kind ben jij.’

Daarom heb ik besloten dat de blog een andere inslag krijgt. Een met minder mama-dingen etc., maar meer over de passies die ik heb. Koken en bakken vind ik heerlijk om te doen. Weinig tijd voor, maar wel heel leuk. En in de weekenden dat ik alleen ben, kan ik soms de hele dag in de keuken staan. Dus daar wil ik meer over schrijven.

Een andere interesse die ik wel wil behouden op de website in het interieur. Gek genoeg heb ik daar weinig over geschreven. Maar ik vind het leuk om ermee bezig te zijn. Als tiener meisje was een jaar waarin mijn kamer 2 keer omgegooid werd een bijzonder zeldzaam jaar. Elke twee à drie maanden gooide ik mijn zolderslaapkamertje om. Elk jaar verfde ik de muren wel. In de periode van Lord of the Rings heb ik zelfs een amateuristische heuvellandschap gemaakt, met Lord of the Rings in mijn achterhoofd. Nou ben ik niet zo goed in muurschilderingen, dus ik was de enige die het eruit kon halen. Maar verven gebeurde vaak. 

Een vrij nieuwe passie is planten houden. Vandaar het nieuwe kopje JUNGLE. Tot twee jaar geleden was ik een persoon met zwarte handen. Jawel, zwart van prut, maar ook van dode planten. Het lukte me niet om ze in leven te houden. Tot ik ineens het groene licht zag. Inmiddels heb ik een aparte IG opgezet, @urbanjunglebyivet. Net nieuw, dus nog weinig pics en de tekst gaat in het Engels.

Ik heb een aparte menuknop gemaakt voor fotografie artikels. Op dit moment nog niet veel, maar dat wordt gedurende de komende maanden en jaren weer langzaam gevuld. Zo veel ideeën…

Het persoonlijke wordt dus minder. De artikels die ik geschreven heb, blijven voorlopig bestaan op de website, onder PERSONAL. Nieuwe artikels in deze categorie zullen aanzienlijk minder zijn.

Ergens in de loop van het jaar wil ik ook de lay-out van de website veranderen, mee met de tijd gaan en meer passend bij de nieuwe Ivette’s life. Soms gaat zelfs een naamwijziging door mijn hoofd, maar dat is zo’n wijziging in alles achter de schermen. Voorlopig brand ik daar mijn handen nog niet aan. Op naar Ivette’s life 3.0 in 2019.

Een andere passie vind je trouwens terug op een andere website, onder het mom van de boel een beetje gescheiden houden. Van beroep heb ik de titel Bachelor of Arts in muziekwetenschappen, en soms noem ik mijzelf ook wel musicoloog. Met muziek blijf ik in ieder geval wel bezig. En daarover schrijf ik een keer per week een artikel op http://muziekgeschiedenis.ivetteslife.nl

Liefs van Ivette

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.