Pinterest plannen gratis

Bloggers: Pinterest kun je plannen! Gratis!

Pinterest plannen gratisEindelijk, na een lange zoektocht heb ik een programma/website gevonden, waarmee je pins op pinterest kunt plannen. En het is gratis.

Ja. Echt. Het kan! Ik was al sinds eind 2016 op zoek naar een gratis tool waarmee ik mijn berichten ook op pinterest kan delen. Er zijn wel wat voor mij enigzins bekende tools waarmee dit kan. Maar goed, ik wil dit toch gratis doen. Dat was voor mij een drijfveer om geen abonnement op een dienst af te sluiten. Je kon het namelijk ook niet eerst proberen.

Maar na een lange zoektocht heb ik eindelijk een website gevonden, waar het wel kan. En je kunt er veel meer. Je kunt er Facebook koppelen, Instagram, Google+, Twitter, LinkedIn en dus ook Pinterest.

Pinterest plannen gratisHet programma heet Social Champ. Het werkt via een website, maar is ook te gebruiken via Apple apparatuur. Enigszins onhandig is dat je elk bord op pinterest apart moet koppelen. Maar hé, je kunt plannen! Rechts op de foto zie je precies wat je allemaal kunt koppelen. Je schijnt zelfs in een facebookgroep te kunnen plannen. Dit heb ik niet uitgeprobeerd. Maar ik ben benieuwd, Facebook zelf laat dit niet eens toe. Als je het antwoord weet, hoor ik het graag.

Even een tip van mij!

Liefs van Ivette

instagram pinterest youtube bloglovin facebook google
Gerelateerde berichten

2 thoughts on “Bloggers: Pinterest kun je plannen! Gratis!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.