Beauty #2 Yves Rocher nagellak

DSC_0249

In dit bericht test ik twee kleuren van Yves Rocher, Melon en Rose perle. Dit zijn twee lichte kleuren, die mooi bij de zomer passen. Nu nog uittesten op mijn hand.

Omdat ik wat stevigere vingers heb dan gemiddeld, vind ik dat niet elke kleur even mooi staat. Sommige kleuren laten je hand bleek lijken en met stevige vingers maakt dat het optisch nog voller. Dat is natuulijk niet de bedoeling.

Yves Rocher – 52. Melon
DSC_0126Deze kleur vind ik lekker zomers en fris ogen. Mijn handen worden er niet bleek van. De kleur vind ik leuk om te dragen. In reactie van anderen op de vraag wat ze ervan vonden, was het antwoord meestal ‘oranje’. Dat klopt, de kleur is ook zeker te dragen tijdens Koningsdag of elk ander Oranje-event. Echter misstaat deze kleur niet bij een zomers witte outfit, blauwe kleding voor een mooi contrast.
De kleur is goed aan te brengen in twee lagen. De kwasten zijn groot, wel even opletten dat je niet uitschiet. Maar je bent wel zo klaar. De nagellak heeft een paar minuten nodig om stofdroog te zijn, maar zeker meer tijd om niet te

Yves Rocher – 26. Rose Perle
DSC_0245Deze nagellak is zacht van kleur, maar geeft op mijn hand wel een lichte bleke gloed. De nagellak zelf is makkelijk op te brengen. Wederom zo’n grote kwast. In twee streken ben je in principe klaar. De nagellak droogt snel (sneller dan de melon) en is daarmee snel in een tweede laag aan te brengen. Handig voor als je kindje in bed begint te huilen. De tweede laag heb je wel nodig de lak dekkend te maken, echter blijf je door de lak heen wel het witte gedeelte van je nagels zien. De lak glimt te over en is ondanks zijn nude kleur niet te missen. Zelf zal ik deze kleur niet gauw op doen, vanwege de combinatie met mijn huidskleur, maar een mooie kleur is het zeker wel.

Deze producten zijn niet gesponsord. De review is een eigen mening.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.