Beauty #1 Yves Rocher nagellak remover

DSC_0105

 

Vandaag de eerste beauty review. In dit bericht review ik twee producten van Yves Rocher op het gebied van nagellak, en dan wel de remover.

De pen in dit bericht kende ik al eerder, maar neem het mee in dit bericht, omdat ik het zelf een handig dingetje vind. Daarnaast wordt de Remover Dip besproken. Dit is een product die ik nog niet eerder had gezien. Ik ben op zoek naar een nagellak remover product die geen extra troep nodig heeft, maar bijvoorbeeld als een make-up doekje in een verpakking zitten en makkelijk te gebruiken is.

Yves Rocher – Nail Polish Remover Pen
1461264130165[1]Deze pen heeft een punt, waarvan de ene kant plat is en de andere kant gebold. Er zit geen aceton in het product, wat voor mij wel een pluspunt is. Er zit wel, zoals bij alle andere removers, een sterk geurtje aan de pen. De punt bevochtigt zichzelf, er hoeft niet in een buisje geknepen te worden. Ik gebruik de pen voornamelijk voor het weghalen van nagellak langs de randjes. De pen werkt vrij nauwkeurig, maar een stille hand is wel gewenst. De pen neemt het nagellak op. Is de pen eenmaal een beetje verzadigd, dan kun je dit gemakkelijk schoonmaken door de pen even over een keukenpapiertje te halen. Ik ben een voorstander!

Yves Rocher – Nail Polish Remover Dip
img1461251395305Dit product ben ik ergens anders nog niet tegengekomen. Het is een potje, waarin¬†twee kussentjes zitten die verzadigd zijn met nagellak remover. Houd het potje dan ook niet op zijn kop, zoals ik deed. Dan krijg je ‘leuke’ situaties. Ik heb het geprobeerd met nagellak die al enkele dagen aanwezig was en ook met nagellak die er net op zat. De enkele oude nagellak ging er met gemak af, zoals je op de foto hiernaast kunt zien. Een keer draaien in het potje en de nagellak was weg.
Voor de verse nagellak had ik 1461264489901[1]verschillende kleurtjes aangebracht. In de verkooptekst staat dat het zelfs de donkerste kleuren met 1x dippen al weg zou moeten zijn. Dit ging ik natuurlijk uittesten! Zoals je op de foto kunt zien is de nagellak verdwenen van de nagels. Hoewel ik soms 2x moest dippen, was het wel zo weg. Van de huid verdwijnt de nagellak echter niet goed. Hiervoor heb ik nog de gewone remover moeten gebruiken.
Ook in dit product zit geen aceton en is de vloeistof verrijkt met amandelolie. Licht aanwezig ruikt dit best lekker. Toch heb ik wel het gevoel dat ik mijn handen wil wassen na het gebruik van het potje.
Al met al ben ik tevreden over dit potje en ga ik het zeker gebruiken.

De producten in dit bericht zijn niet gesponsoord, en is een persoonlijke mening.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.