December challenge

7. Zo vierde mijn kinderen Sinterklaas op school

Vanavond een terugblik op het Sinterklaas feest. Dit is hoe ze op school Sinterklaas vierden!

Man, wat zijn de kindjes weer verwend door Sinterklaas. Ze hebben heel veel cadeautjes gekregen van die goede oude man. Maar ook op de opvang, want school is het officieel nog niet, hebben ze ook aandacht besteed aan de man die graag op een wit paard rondrijdt.

In de aanloop naar Sinterklaas hebben ze al zwarte pieten hoedjes gemaakt, kleurplaten volgekleurd, de baard van Sinterklaas gemaakt met scheerschuim, en nog veel meer creatieve uitlatingen. Dat was de aanloop naar 5 december.

Omdat niet alle kindjes op woensdag aanwezig waren, hebben ze voor een groot deel van de kindjes op 4 december al Pietendisco gehouden. Alle kindjes mochten in pietenpak naar de opvang komen. Ze hebben daar heerlijk gedanst. Ik was die dinsdag niet zo’n helder licht. Ik had me verslapen en dus de kindjes ook. Pas dat we op de opvang waren, drong het door dat het vandaag pietendisco was, haha. Dus geen pietenpak aan vandaag. Overigens hadden ze die wel van Sinterklaas in het weekend al gekregen.

Verder hebben ze er een cadeautje gekregen van zwarte Piet, die kwam ook even langs. Een boek van Raad eens hoeveel ik van je hou. Een bijzonder boekje met ook wel een beetje jeugdsentiment. En natuurlijk een zakje kruidnoten met wat snoepjes!

December challenge

Dus het was een geslaagd Sinterklaasfeest op de opvang! Hoe heeft jouw kindje 5 december op school gevierd?

Liefs van Ivette

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.