5 meest gelezen

De 5 meest gelezen recepten van 2017

Het laatste lijstje van deze reeks is de 5 meest gelezen recepten van 2017. Dank jullie wel dat jullie het een heel jaar op mijn blog hebben volgehouden. Ik vind het supergaaf dat jullie komen om te lezen, en recepten namaken. Dat is toch geweldig!

Dus in dit artikel alleen de recepten die in 2017. De top 5 van de recepten overall is namelijk vrij duidelijk, de Sinterklaas mirror glaze cake, dripcake en kruidmoppen staan er natuurlijk in. Dus die gaan we niet nog een keer noteren. Dus nu de recepten van alleen 2017. En er staan verrassend genoeg ook een hartige recepten in. Daar beginnen we gelijk mee namelijk.

Hartige verjaardagshapjes

Een paar makkelijke hapjes, die je op elk feestje kunt serveren. Gemaakt voor mijn verjaardagsfeestje in april. Natuurlijk maakte ik nog meer dan alleen deze hapjes, maar deze hapjes een regelrechte hit geweest, zowel op de blog als op het feestje.

De hartige hapjes recept Ivette's life

De crêpetaart

Jazeker, ook deze staat in de lijst. Niet de tweede variant, maar de eerste variant. Erg leuk om te maken, en eigenlijk ook vrij snel klaar. Wel een regelrechte hit op een feestje, want je maakt weer eens wat anders.

Ivette's life crêpe crepe taart basis zwitserse room

Watercolor cake

Voor mijn verjaardag in april maakte ik ook een watercolor cake. Hiervoor zijn verschillende manieren mogelijk. Dit is de manier die ik heb gebruikt. Er zullen vast andere technieken volgen op de blog. Ik heb nog zoveel inspiratie. Deze taart was in ieder geval een succes.

Watercolor cake Ivette's life recipe recept how to

Lunchbroodje met zalm en pesto

Een snel, lekker, en aardig gezond lunchbroodje. Gerookte zalm met pestomayonaise. En hoe maak je de mayonaise, het is echt te makkelijk. Check snel het artikel.

Ivette's life recept lunch zalm

Pulled chicken broodje

De laatste in dit rijtje is ook een lekker broodje, gemaakt met pulled chicken. Met wat? Getrokken kip? Een echte hipe in 2017, vlees dat pulled is. Maar het is ook heel lekker. Bekijk dit recept maar!

Pulled Chicken lunchbroodje

 

Ik vind het superleuk dat mijn recepten ook gelezen worden. Met betrekking tot de mirror glaze taart, krijg ik regelmatig vragen. Dat vind ik supergaaf. Ik ben namelijk geen chef, kok of heb een dergelijke opleiding genoten. De enige cursussus die ik heb gedaan, hebben betrekking tot chocolade bewerken. Zo’n workshop die veel mensen wel volgen. En de Wilton cursussen. Deze 4 cursussen gaan over technieken hoe je taarten kunt versieren op de Wilton manier. Erg leuk om te doen! Maar geen degelijke opleiding van enkele jaren. De ervaring die ik opdoe, komt vooral van kijken naar kookprogramma’s en heel veel online opzoeken.

Dus lieve mensen, dank jullie wel dat jullie weer met zovelen op mijn blog hebben gelezen. Super dat jullie ook terugkeren, ik vind het een eer!

Liefs van Ivette

 
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.