5 meest gelezen

De 5 meest gelezen DIY’s in 2017

In dit lijstje de 5 meest gelezen DIY artikels.

Ze zijn allemaal geschreven in 2017. Dat vind ik wel het leukst. Nu deze af is, komen er vanavond nog twee online. De meest gelezen mama-artikels en de 5 meest gelezen recepten.

De Papercloud is uit

Het laatste artikel in deze lijst is het artikel over de Papercloud. Een nieuw magazine van Denksport. Een superleuk boek met allerlei knutselprojecten voor de beginner en de gevorderde. En er komt vervolg! Blijf de blog volgen, dan zie je over niet al te lange tijd meer nieuws!

Papercloud Denksport

Diy handletteren krijtstift

In 2017 bracht ik ook dit artikel uit. Een DIY voor het bekliederen van je tafel met krijtstift. Een leuke tekst vind je als je o.a. zoekt op handletteren of iets dergelijks. Verf een tafeltje met krijtverf zwart en laat je inspiratie gaan. Het is echt leuk om te doen. En wanneer je het niet lakt, kun je elke week iets anders maken. Wel moet je af en toe dan het verf schuren en een nieuwe laag aanbrengen. Omdat het krijtstift soms wat achterlaat wat je er niet zo maar afkrijgt.

Ivette's life handletteren diy krijtstift

Winactie krijtstiften

De winactie die bij die krijtstiften hoorde werd uiteraard ook veel bezocht. Jullie zijn gek op winacties, ik ook haha. Ik denk dat ik die dit jaar weer terug laat komen. Wie doet er weer mee?

krijtstift winactie Ivette's life review diy lettering

 

Diy Ikea bekväm kruk

Dit krukje is denk ik een van de meest verkochte krukjes. De DIY om het een beetje eigen te maken viel dan ook in goede aarde. Op pinterest wordt hij ook gevonden en bewaard. Grappig dat mensen uit Amerika en andere landen mijn foto bewaren.

DIY Bekväm Ikea hack kruk schilderen

4 proefjes voor kinderen

Als laatste in deze top 5 staat het artikel over 4 proefjes die je met je kids kunt doen, wanneer je bijvoorbeeld herfstvakantie hebt. Natuurlijk is het nu nog 2 dagen kerstvakantie, maar daarna komt de Voorjaarsvakantie er al weer aan!

4 kindvriendelijke experimenten Ivette's life

 

Vanavond komen de laatste 2 van de 5 meest gelezen reeks online!

Liefs van Ivette

 
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.