5 meest gelezen van 2017

De 5 meest gelezen artikels van 2017

In dit artikel de top 5 van de meest gelezen artikels, die geschreven zijn in 2017. Verschilt deze veel van de vorige lijst?

Omdat de top 5 van meest gelezen artikels van de website op dit moment allemaal geschreven zijn in 2016, wil ik ook een lijstje maken van de meest gelezen artikels die geschreven zijn in 2017. Hierin is niet 1 maar zijn wel 4 artikels mama-artikels. Toch wel blij mee, haha. Het andere artikel is een DIY artikel. En wat hebben jullie veel gelezen.

Peuterpubermoeder

Een superleuk lijstje met een licht sarcastische tint op het moederschap, wanneer je een peuter thuis hebt rondlopen.

Peuterpubermoeder? Dan herken je deze 7 punten Ivette's life

Terugblik op het eerste jaar met Fynn

Het eerste jaar met Fynn was een pittig jaar. Dat kun je er wel lezen. Ook was er de hoop dat daarmee een heftig jaar te kunnen afsluiten. Helaas had 2017 nog meer uitdagingen voor ons in petto. Met 2018 hebben we nu afgesproken dat het alleen maar positiviteit is!

terugblik eerste jaar baby 1 jaar verjaardag

10 dingen die je voor de bevalling niet wist

Mensen zijn gek op lijstjes. Dus niet onverwachts staat dit artikel ook in de top 5. Een artikel die niet onder banken of stoelen schuift dat het moederschap niet alleen maar rozengeur en manenschijn is, maar wel degelijk het echte leven is met poepluierpraat en nog veel meer.

Ivette's life 10 dingen na je bevalling

De Papercloud is uit

Het laatste artikel in deze lijst is het artikel over de Papercloud. Een nieuw magazine van Denksport. Een superleuk boek met allerlei knutselprojecten voor de beginner en de gevorderde. En er komt vervolg! Blijf de blog volgen, dan zie je over niet al te lange tijd meer nieuws!

Papercloud Denksport

Terugblik op 2017

Hoewel dit artikel pas aan het eind van 2017 is geschreven, vonden jullie dit een heel interessant artikel. Dat kan ik me ook wel voorstellen. Zo in verschillende artikels zijn kleine stukjes voorbij gekomen. Nu heb ik er eindelijk een volledig artikel aan besteed. En daarmee sluit ik dat negatieve jaar af. 2018 wordt een superpositief jaar!

 

rot jaar 2017

 

Er volgen nog 2 lijstjes met de 5 meest gelezen… .

Liefs van Ivette

 
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.