5 meest gelezen

De 5 meest gelezen artikels in 2017

Gek ben ik op lijstjes, ik maak ze als to-do list, korte termijn en lange termijn, boodschappen, verlanglijstjes. Dus ook een lijstje voor de blog met wat de meest gelezen artikels zijn in 2017. 

Overigens is het vandaag lijstjesdag. Er komen nog meer lijstjes online. Stay tuned!

De overal 5 meest gelezen artikelen van 2017:

Sinterklaas mirror glaze cake

Dit is een regelrechte hit. En een artikel uit 2016, maar hij wordt nog dagelijks het meest gelezen. Heel bijzonder. De dagen voor kerst gingen de bezoekersaantalen voor deze website nog hoger. Ik ben benieuwd bij wie de taart allemaal gelukt is? Klik op de onderstaande foto om naar het recept te gaan.

Mirror glaze cake Ivette's life

Dripcake

De dripcake die ik in 2016 voor Elsha haar eerste verjaardag maakte, is ook een drukbezocht artikel. Geen moeilijke taart, maar wel veel stapjes. En ik vind het dan ook leuk om te zien dat ook dit artikel in de top 5 staat. Hoe leuk is dat? Klik op de onderstaande foto om naar het recept te gaan. Die merengues zijn ook zo leuk om te maken, met al die kleurtjes erop. En dat is absoluut niet moeilijk.

dripcake Ivette's life chocolade ganache merengue

Clear Embossing op vellum

Een tijd geleden maakte ik deze kaart. Deze staat ook als video op Youtube. Het is een video die vaak bekeken werd eerder dit jaar. Heel grappig om te zien. En de blog die erbij hoort werd ook veel bekeken. Een makkelijke techniek met een leuk DIY effect voor verschillende doeleinden, voor mij in deze kaart. Al geklikt op de foto?

Clear embossing vellum Ivette's life cards diy

8 weken sprong

Toen Fynn 8 weken was ging hij door een intensieve sprong heen. Ook dit is al in 2016 geschreven, maar wordt nog vaak gevonden. Hij staat dan ook in de top 5 op de vierde plaats. Eindelijk een mama ding in deze lijst. Klik ook hier weer op het plaatje.

8-weken-sprong

Kruidmoppen

En als laatste in deze lijst weer een lekker recept. Kruidmoppen, een lekkernij uit West-Friesland die rondom Sinterklaas erg veel gegeten wordt. Een brosse kleine ronde koek met de smaak van anijs. Zeker het proberen waard!

kruidmoppen recept Ivette's life

 

Al deze artikelen zijn niet in 2017 geschreven, maar in 2016 (en 1 uit 2015). Daarom zal het volgende lijstje zijn, de 5 meest gelezen artikels, geschreven in 2017. Andere lijstjes zijn recepten van 2017 en mama artikels van 2017. Al deze lijstjes komen vandaag uit!

Liefs van Ivette

 
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.