#30dayblogchallenge

#30dayblogchallenge – Dag 5

#30dayblogchallengeOp dag 5 –> 5 bloggers die ik volg.

Ik volg bloggers. Niet frequent elke dag, maar regelmatig bezoek ik hun website, om te kijken wat voor leuke artikels ze hebben geschreven. Soms wordt ik getrokken door hun post op Instagram of vermelding in Bloglovin’. Ik volg wel meer bloggers, maar je mag er 5 noemen.

1 Mama’s meisje bekijk ik regelmatig. Ze deelt veel bevallingsverhalen van andere lezers van haar blog. Dat vind ik altijd wel interessant om te lezen.

2 Lekker en simpel geeft makkelijke recepten die uitnodigen om iets lekkers te maken. Ook laten ze zien hoe het bij hun achter de schermen eraan toegaat. Ik heb al een nieuw recept op het oog om uit te proberen, kwarkmuffins met banaan.

3 De huismuts. Zij is niet alleen een blogger, maar voornamelijk een vlogger. Ik heb haar leren kennen in de tijd dat ik net weer zwanger was. Zij is uiteindelijk bevallen van haar dochtertje Pip, op mijn verjaardag nota bene. Zij is puur, eerlijk en geniet van het leven. Heerlijk om te zien!

4 Lime Doodle Design is een (volgens mij) Amerikaanse blog die supermooie kaarten maakt. Ze vormen voor mijn kaarten wel een inspiratiebron. De blog geeft mij nieuwe ideeën om te doen met kaarten.

5 Christa Schrijft volg ik zeker ook. Op dit moment ben ik daar gastblogger, hoewel er op het moment weinig van mijn hand komt, staat er binnenkort weer wat gepland. Haar ondertitel is life as we know it. Een interessante blogger die het leven beschrijft, zoals het komt.

Liefs van Ivette

instagram pinterest youtube bloglovin facebook google

De artikels van deze challenge:
 1. Naam van mijn blog
 2. 3 boeken in je kast
 3. De inhoud van mijn tas
 4. TV-programma waar ik aan mee zou willen doen
 5. 5 bloggers die ik volg
 6. Waar wordt ik blij van
 7. Verzamelingen en obsessies
 8. Als ik de loterij win, dan…
 9. Gênante momenten
 10. Waar ben je op vakantie geweest
 11. Piercings en tattoos
 12. Een oude foto van mijzelf
 13. Mijn favoriete film
 14. Ik ben bang voor
 15. Wat ik vroeger wilde worden
 16. Mijn mooiste vakantie
 17. Blogpraat: doelen en desillusies
 18. Mijn 5 favoriete gerechten
 19. Koosnaampjes voor je partner/kinderen
 20. Celebrity Crush
 21. Een foto die je heel gelukkig maakt
 22. Social media en ik
 23. Inhoud van mijn koelkast
 24. Wat ik nog wil leren
 25. 5 dingen waar ik niet zonder kan
 26. Mijn favoriete outfit
 27. Mijn (t)huis
 28. 5 leuke youtube filmpjes
 29. Mijn eerste baantjes
 30. Favoriete kinderboek
 31. UITLEG VAN DE CHALLENGE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.