#30dayblogchallenge Ivette's life

#30dayblogchallenge – Dag 18

#30dayblogchallenge Ivette's life5 favoriete gerechten, dat wordt een lastige keuze!

De nummer 1 is absoluut niet moeilijk vast te stellen. Sushi staat voor mij met recht op nummer 1. Het liefst bij een goede sushi-bar die de hapjes goed serveren, met een lekkere cocktail. Je kunt het halen en dan thuis eten, maar dat vind ik te duur (ik blijf toch een hollander, haha) en ik ga voor de gezelligheid om er even uit te zijn. Steevast begin ik met een rondje alleen sushistukjes, daarna komen de warme hapjes. De 5 rondes maak ik eigenlijk niet vol. Het is me tot nu toe maar 1 keer gelukt.

Maar wat staat er dan op twee. Verse ravioli, gevuld met walnoten en kaas, van de AH. Die vind ik toch erg lekker. Verse groentes met een carbonarasaus of een truffelkaassaus. Soms met wat spekjes of hamblokjes, soms zonder vlees. Lekker genieten.

En dan schiet snel nummer 3 binnen. Nog niet zo lang favoriet, maar zeker favoriet is de pokébowl. Die maak ik snel klaar en is heerlijk zo op te eten. Het originele recept geeft aan dat je de rijst een uur moet laten staan. Maar dan is het volledig afgekoeld en ik vind het juist lekker als de rijst nog goed warm is. In contrast met de koude groentes en vis, vind ik dat heel lekker!

Maar 4 en 5 zijn best lastig. Ik vind heel veel lekker, zoals pompoensoep, zelfgemaakt uiteraard, of pannenkoeken, of lasagna met spinazie. Maar ook foe yong hai en pekingeend van de Chinees. En nog veel meer!

Liefs van Ivette

instagram pinterest youtube bloglovin facebook google
De artikels van deze challenge:

 1. Naam van mijn blog
 2. 3 boeken in je kast
 3. De inhoud van mijn tas
 4. TV-programma waar ik aan mee zou willen doen
 5. 5 bloggers die ik volg
 6. Waar wordt ik blij van
 7. Verzamelingen en obsessies
 8. Als ik de loterij win, dan…
 9. Gênante momenten
 10. Waar ben je op vakantie geweest
 11. Piercings en tattoos
 12. Een oude foto van mijzelf
 13. Mijn favoriete film
 14. Ik ben bang voor
 15. Wat ik vroeger wilde worden
 16. Mijn mooiste vakantie
 17. Blogpraat: doelen en desillusies
 18. Mijn 5 favoriete gerechten
 19. Koosnaampjes voor je partner/kinderen
 20. Celebrity Crush
 21. Een foto die je heel gelukkig maakt
 22. Social media en ik
 23. Inhoud van mijn koelkast
 24. Wat ik nog wil leren
 25. 5 dingen waar ik niet zonder kan
 26. Mijn favoriete outfit
 27. Mijn (t)huis
 28. 5 leuke youtube filmpjes
 29. Mijn eerste baantjes
 30. Favoriete kinderboek
 31. UITLEG VAN DE CHALLENGE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.