#30dayblogchallenge Ivette's life

#30dayblogchallenge – Dag 17

#30dayblogchallengeHet is eens tijd voor wat blogpraat. Vandaag, op dag 17, gaat het over doelen en desillusies.

In eerste instantie had ik niet zo veel doelen. Het doel wat ik had was het documenteren en beschrijven van mijn zwangerschapsweken en de beginjaren van de kinderen. Dit deed ik voor familie en vrienden die niet zo dichtbij woonden. Gaandeweg leer je andere mensen kennen via je volgers en de sociale media. Dat vind ik heel bijzonder om te zien.

Een nieuw doel met de blog is meer artikels schrijven, niet alleen over mijn leven, wat ik meemaak, maar ook dingen die ik interessant vind. Af en toe zie je hier al een artikel over voorbijkomen. Denk dan aan de top 10 voor babykamer spulletjes met cactussen of monochrome spulletjes.

Een desillusie heb ik tot op heden niet echt gehad. Maar ik had niet verwacht dat er toch best veel tijd in gaat zitten, wil je wat bereiken. Dat is niet erg, omdat je het graag wil. Maar vaak kun je dat van te voren niet goed inschatten.

Liefs van Ivette

instagram pinterest youtube bloglovin facebook google
De artikels van deze challenge:

 1. Naam van mijn blog
 2. 3 boeken in je kast
 3. De inhoud van mijn tas
 4. TV-programma waar ik aan mee zou willen doen
 5. 5 bloggers die ik volg
 6. Waar wordt ik blij van
 7. Verzamelingen en obsessies
 8. Als ik de loterij win, dan…
 9. Gênante momenten
 10. Waar ben je op vakantie geweest
 11. Piercings en tattoos
 12. Een oude foto van mijzelf
 13. Mijn favoriete film
 14. Ik ben bang voor
 15. Wat ik vroeger wilde worden
 16. Mijn mooiste vakantie
 17. Blogpraat: doelen en desillusies
 18. Mijn 5 favoriete gerechten
 19. Koosnaampjes voor je partner/kinderen
 20. Celebrity Crush
 21. Een foto die je heel gelukkig maakt
 22. Social media en ik
 23. Inhoud van mijn koelkast
 24. Wat ik nog wil leren
 25. 5 dingen waar ik niet zonder kan
 26. Mijn favoriete outfit
 27. Mijn (t)huis
 28. 5 leuke youtube filmpjes
 29. Mijn eerste baantjes
 30. Favoriete kinderboek
 31. UITLEG VAN DE CHALLENGE

1 thought on “#30dayblogchallenge – Dag 17

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.