#30dayblogchallenge

#30dayblogchallenge – Dag 10

#30dayblogchallengeOp dag 10 de vraag waar ik op vakantie ben geweest.

Om alle locaties te beschrijven is wat langdradig werk. Niet voor zo’n luchtig artikelreeks als deze challenge. Maar om die vraag toch te beantwoorden, ben ik op zoek gegaan naar een tool om allen landen aan te geven, die ik bezocht heb.

Een daarvan is www.veeronline.nl. Op deze website kun je de landen aanvinken, die je ooit hebt aangedaan. Dit is niet alleen voor Europa, maar voor de hele wereld. Een leuke tool, waarbij ook kunt inloggen. De website bewaart dan je gegevens, zodat je later alleen nogmaal landen hoeft toe te voegen. Ik mis een kaart van Europa, aangezien ik eigenlijk niet buiten Europa reis.

#30dayblogchallenge waar geweest

En dan heb je nog een app, been. In deze app kun je opslaan waar je bent geweest. Maar ook kun je statistieken bekijken, vergelijken met je vrienden en meer. Je moet wat ruimte op tje telefoon of tablet hebben om de applicatie te kunnen installeren. De app is in het Engels. In deze app worden verschillende kleine gebieden ook afzonderlijk genoemd, zoals Schotland en Isle of Men.

De meeste locaties zijn bezocht als we op vakantie waren. Een enkele met een schoolreis. En twee locaties met een muziekreis, waarbij we als orkest in het buitenland gingen optreden. Zie hiervoor meer informatie op www.spon.info.

Maken jullie ook wel eens gebruik van zo’n tool om je bezochte landen bij te houden?

Liefs van Ivette

instagram pinterest youtube bloglovin facebook google

Dit artikel is later geplaatst dan 10 juni. Het artikel is niet gesponsord.

De artikels van deze challenge:

 1. Naam van mijn blog
 2. 3 boeken in je kast
 3. De inhoud van mijn tas
 4. TV-programma waar ik aan mee zou willen doen
 5. 5 bloggers die ik volg
 6. Waar wordt ik blij van
 7. Verzamelingen en obsessies
 8. Als ik de loterij win, dan…
 9. Gênante momenten
 10. Waar ben je op vakantie geweest
 11. Piercings en tattoos
 12. Een oude foto van mijzelf
 13. Mijn favoriete film
 14. Ik ben bang voor
 15. Wat ik vroeger wilde worden
 16. Mijn mooiste vakantie
 17. Blogpraat: doelen en desillusies
 18. Mijn 5 favoriete gerechten
 19. Koosnaampjes voor je partner/kinderen
 20. Celebrity Crush
 21. Een foto die je heel gelukkig maakt
 22. Social media en ik
 23. Inhoud van mijn koelkast
 24. Wat ik nog wil leren
 25. 5 dingen waar ik niet zonder kan
 26. Mijn favoriete outfit
 27. Mijn (t)huis
 28. 5 leuke youtube filmpjes
 29. Mijn eerste baantjes
 30. Favoriete kinderboek
 31. UITLEG VAN DE CHALLENGE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.