3 outfits van Elsha #1

outfit dreumesVorige week liet ik 3 outfits van Fynn zien. Als mama van een meisje ga je natuurlijk los op allerlei outfits, leuke kledingstukken en mooie kleuren. Ik had dan ook moeite 3 outfits uit te zoeken voor dit artikel. Maar het is gelukt. Vandaag laat ik 3 outfits van Elsha zien, die zij veel gedragen heeft de herfst en winter.

Outfits #1 is een setje met roze tinten. Ik ben niet zo’n moeder die haar kind elke dag in het roze doet. Af en toe een setje vind ik erg leuk, maar houd van afwisseling.
Het roze setje voor dit seizoen is een broek van Wibra. Een spijkerstof broekje, die erg makkelijk aangaat en toch best soepel is. Hij heeft een roze-flamingo kleur. Hierop heb ik een shirtje van Zara gevonden, tweedehands gekocht via marktplaats. Daar kun je echt heel veel vinden, en verkoop ik ook wat kleding weer door. Het shirtje heeft aan het uiteinde van de mouwen een elastieken randje zitten, waardoor de mouwen een beetje pof krijgen. Dat vind ik leuk, zolang het niet aan de onderkant zit. En dat is het gelukkig niet.
Een ander leuk detail van het shirtje is de bloemenrand aan de bovenkant die niet aan de onderkant zit. Een soort bloemetjes-dip-dye effect. Dat houdt de outfit toch wat fris.

Als tweede outfit hebben we een bijna volledig Zara setje. Het shirtje en het broekje zijn Zara. Het detail van het shirtje vind ik heel mooi. En ik ben gek op de okerkleur, in combinatie met dit grijze broekje voor Elsha. Ik vind dit shirtje toch iets stoerder staan op een grijze tregging dan op een blauwe, zoals bij Fynn wel had. Eronder heb ik dan sokken die ik cadeau gekregen had bij een bestelling van CarlijnQ. Die maakt heel leuke printjes op allerlei stofjes en kledingstukken. Ook maakt CarlijnQ dekens, verkoopt xl hydrofiel doeken, en meer. Zeker het kijken waard op haar website!

Als laatste outfit heb ik een spijkertregging van de H&M, een shirtje van de Zara en sokken van de Wibra. Die treggings zijn zo fijn. In elke maat tot nu toe heb ik er 2 gehad. Ze kleden bijna alles af en zijn heel makkelijk aan te trekken. Maar het belangrijkste is nog wel dat ze soepel zitten, zodat Elsha zich goed kan bewegen. En zo heeft mama toch een spijkerbroek voor haar prinses, haha. Het shirtje heeft leuke rode stippen, waarvan enkele zijn voorzien van rode pailletten. Everybody loves things that sparkle – Philip Treacy. En de wibra heeft veel sokken voor weinig. En ik was op zoek naar sokken zonder print voor de kindjes. Roze sokken met een cupcake vind ik moeilijk te combineren met rode pailletten.

Liefs van Ivette

instagram pinterest youtube bloglovin facebook google

Dit bericht is niet gesponsord.

 

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.