3x makkelijke salades Ivette's life

3x makkelijke salades

3x makkelijke salades Ivette's lifeWij zijn gek op salade. Als hoofdmaaltijd ‘s avonds, of als bijgerecht. Maar ook zeker voor de lunch. Belangrijk voor ons is dat ze snel te maken zijn en natuurlijk lekker smaken. Vandaag 3 makkelijke salades!

Deze salades zijn ontstaan door het samenvoegen van verschillende groenten die we hadden liggen. Ze zijn natuurlijk te vervangen door andere groenten die je lekkerder vind, of aan te vullen met ander lekkers. De keuze is reuze.

Qua dressing doen wij ook niet moeilijk. We zijn gek op honingmosterd-smaak. We gebruiken dan onder andere de honingmosterddressing van Remia. Andere merken die ook lekker zijn vinden wij moeilijk te vinden. Maar we maken ook een slasaus van mayonaise en chilisaus, even delen, en die roeren we dan door elkaar. Verder hebben we een sladressing op basis van yoghurt. Dat vind ik een frisse afwisseling.

De avondmaaltijd kun je eventueel aanvullen met aardappelkroketjes, krieltjes of een lekkere pasta door je salade doen.

Alle groenten snijden we in blokjes, zodat je ze goed kunt happen. De Parmezaanse kaas raspen we lekker over het geheel heen en roeren het er dan doorheen, samen met de slasaus.

Salade 1 bestaat uit komkommer, fijngesneden ijsbergsla, zilverui, Parmezaanse kaas en yoghurt slasaus.

3x makkelijke salades Ivette's lifeSalade 2 bestaat uit fijne ijsbergsla, komkommer, avocado, paprika, croutons met knoflook, pijnboompitjes en honingmosterdsaus. Voor een avondmaaltijd vullen wij deze aan met gerookte zalm, zoals te titelfoto.

Salade 3 bestaat uit avocado, zongedroogde tomaatjes, zilveruitjes, komkommer, slasaus op yoghurtbasis, een paar kappertjes

Geniet ervan!

Heb je ze een keer gemaakt? Laat het me weten. Heb je variaties, deel ze. Kan ik ook eens variëren.

Liefs van Ivette

instagram pinterest youtube bloglovin facebook google`
Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.