December challenge

11. De kerstboom: ga ik voor nep of echt?

Een vraag die ieder jaar min of meer wel weer terugkomt. Niet per sé voor mezelf, maar er is altijd wel iemand met wie je het hebt over een echte of een nepperd. Hier lees je mijn keuze.

Misschien heb ik het al eens eerder geschreven op de blog, misschien ook niet. Maar ik ben gek op kerst. Dit jaar zal wel iets anders zijn. Voor het eerst alleen met de kindjes, geen partner aan mij zij. Soms maakt me dat wel een beetje, op z’n oudhollands gezegd, weemoedig. Maar voor alles een eerste keer ook dit jaar wordt het een leuke kerst!

Dus de kerstmuziek op volume HARD, warme chocomel met slagroom drinken en gezellig samen de kerstboom versieren. Ik heb er al helemaal zin in. Jullie ook?

Geen nieuwe versiering dit jaar. Alhoewel, ik heb in oktober wel 3 nieuwe ballen gekocht. Een rode en twee geometrische glazen ballen met een leren touwtje. Voor de rest doe ik het met wat ik al heb, en dat is eigenlijk best veel, haha.

Maar dan de vraag, heb ik een echte of een neppe kerstboom. En dat is dit jaar een echte, net als voorgaande jaren. Ik vind het heerlijk om ‘s avonds thuis te komen en de kerstboom te ruiken. Dus ja, een echte. En het liefst met kluit. Die kun je water geven en blijven daardoor langer mooi en goed. Ze vallen minder snel uit, heel fijn! Je kunt dan altijd kiezen voor een nepperd, maar die ruikt niet.

Dit is onze kerstboom, of eigenlijk boompje dit jaar.

11 kerstboom december challenge

Hoe ziet jullie boom eruit?

Liefs van Ivette
Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.